Χαμός από "ντου" της ΕΛ. ΑΣ στα στριπτιζάδικα της Αθήνας: 145 προσαγωγές, 25 συλλήψεις

Δείτε το βίντεο: «Σόδομα και Γόμορρα» στα πριβέ δωμάτια

Τεράστια αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε τις πρωινές ώρες σήμερα σε διάφορες περιοχές της Αττικής για τον έλεγχο νυχτερινών κέντρων “ strip show ”, από την Λ. Αχαρνών και τη Λ. Συγγρού μέχρι παραλιακές οδούς της πρωτεύουσας.
Προσήχθησαν συνολικά 145 άτομα και συνελήφθησαν 25, εκ των οποίων 14 άντρες και 11 γυναίκες, από 8 νυχτερινά κέντρα “ strip show ”. Σε βάρος πέντε εκ των προσαχθέντων βεβαιώθηκαν σχετικές παραβάσεις, γιατί δεν κατείχαν την προβλεπόμενη αδείας εργασίας.
23022013-sug2.jpg
Όπως α��ακοίνωσε η ΕΛ. ΑΣ. οι έλεγχοι αποσκοπούν, μεταξύ άλλων, και στον εντοπισμό πιθανών θυμάτων εμπορίας ανθρώπων, με σκοπό τη σεξουαλική τους εκμετάλλευση.
Συγκεκριμένα, μικτά κλιμάκια αστυνομικών, από την Υποδιεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με τις Υποδιευθύνσεις Ασφάλειας Αθηνών, Δυτικής και Νοτιοανατολικής Αττικής, έλεγξαν συνολικά 8 νυχτερινά κέντρα στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, της Δυτικής και Νοτιοανατολικής Αττικής.
striprtiz 1.jpg
Σε βάρος τους σχηματίστηκαν δικογραφίες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων, της στέρησης βιβλιαρίου υγείας από άτομα αλλοδαπής υπηκοότητας, ενώ σε βάρος ενός συλληφθέντα Έλληνα διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε δικαστική απόφαση.

Όπως διαπιστώθηκε, στα πριβέ δωμάτια γίνονταν «Σόδομα και Γόμορρα», καθώς οι αλλοδαπές χορεύτριες επιδίδονταν, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, σε ασελγείς πράξεις με πελάτες, έναντι χρηματικής αμοιβής.
23022013-sug6.jpg
Όπως επίσης ανακοινώθηκε βεβαιώθηκαν σχετικές παραβάσεις και θα κινηθεί η διαδικασία διοικητικής τους απέλασης, καθώς στερούνταν βιβλιαρίου υγείας για εκδιδόμενα πρόσωπα και αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις.

Κατασχέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.810 ευρώ και πλήθος καρτών διαφόρων χρωματισμών και λογοτύπων, οι οποίες χρησιμοποιούνταν αντί χρημάτων στις συναλλαγές των πελατών με τις χορεύτριες, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους!

23022013-sug3.jpg
Οι έλεγχοι αποσκοπούν μεταξύ άλλων και στον εντοπισμό πιθανών θυμάτων εμπορίας ανθρώπων (trafficking) με σκοπό τη σεξουαλική τους εκμετάλλευση. H EΛ. ΑΣ. διαβεβαιώνει ότι θα συνεχιστούν, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

​​​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top