Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες: Αποφασισμένοι να παραλύσουν τη χώρα

Συναντώνται με Τσίπρα και Βενιζέλο- ΔΕΙΤΕ τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σε τεντωμένο σχοινί βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις των αγροτών με την κυβέρνηση μετά την απόφαση να μην τους επιτραπεί να στήσουν μπλόκα στους κεντρικούς οδικούς άξονες και τις κόκκινες γραμμές που τέθηκαν στα αιτήματά τους.

Οι αγρότες είναι αποφασισμένοι να μην κάνουν βήμα πίσω και τα πρώτα τρακτέρ βρίσκονται ήδη στους δρόμους της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας.

Μέσα στην ημέρα οι παραγωγοί της Θεσσαλίας αναμένεται να ενισχύσουν τους αγρότες στο μπλόκο της Νίκαιας με σκοπό να αποκλείσουν την εθνική οδό. Έτοιμοι να συμμετάσχουν σε πανελλήνιες αγροτικές κινητοποιήσεις εμφανίζονται και οι αγρότες του δήμου Βισαλτίας Σερρών, που παρέταξαν τα τρακτέρ τους στην κεντρική πλατεία της Μαυροθάλλασσας.

Στο μεταξύ, εκπρόσωποι των αγροτών ξεκίνησαν την Δευτέρα τις επαφές τους με πολιτικούς αρχηγούς και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη, ενώ σήμερα
οι εκπρόσωποι των παραγωγών θα συναντηθούν με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα και με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Ευ. Βενιζέλο.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας ανακοινώθηκε ότι μέχρι τη 1.45 το μεσημέρι, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, από τον κόμβο Νίκαιας έως τον κόμβο Βιοκαρπέτ (Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης), λόγω της συγκέντρωσης αγροτών με γεωργικούς ελκυστήρες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές ως ακολούθως:

- Προς Θεσσαλονίκη: όλα τα οχήματα που κινούνται επί της Π.Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς τη Λάρισα δεν θα εξέρχονται από την Π.Α.Θ.Ε. στον κόμβο Νίκαιας, αλλά θα συνεχίζουν και θα εξέρχονται στον κόμβο του Πλατυκάμπου.

- Προς Αθήνα: όλα τα οχήματα που κινούνται επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση προς Αθήνα θα αναστρέφονται στο ύψος του κόμβου της ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ και θα κινούνται με κατεύθυνση προς Λάρισα - Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας - Βόλου και μέσω του κόμβου Πλατυκάμπου και θα εισέρχονται στην Π.Α.Θ.Ε.ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top