Φρικτό έγκλημα στη Μανωλάδα: Έσφαξε την 41χρονη σύζυγό του και την χτύπησε με βαριοπούλα!

Ζούσαν σε καλύβα-Την βρήκε νεκρή ο αδερφός της

Φρικτό έγκλημα στη Μανωλάδα: Έσφαξε την 41χρονη σύζυγό του και την χτύπησε με βαριοπούλα!
Πρώτη ανάρτηση: 14:35
Άγρια δολοφονημένη με πολλαπλά χτυπήματα από μαχαίρι βρέθηκε μια γυναίκα μέσα στην καλύβα όπου διέμενε με τον σύζυγό της στην Παλαιά Μανωλάδα.

Tο πτώ��α της 41χρονης γυναίκας από τη Ρουμανία βρήκε ο αδελφός της μαζί με έναν φίλο του, καθώς την αναζητούσε εδώ και δύο ημέρες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης φέρεται να είναι ο 45χρονος σύζυγός της ο οποίος την Παρασκευή το βράδυ όπου και έγινε το έγκλημα ήταν μεθυσμένος.

Ο 45χρονος φέρεται να υποστήριξε πως συχνά είχε καβγάδες με τη σύζυγό του.
Οι Αρχές εκτιμούν ότι πέρα από τα πολλαπλά τραύματα που φέρει η άτυχη γυναίκα στο σώμα της, ο θάνατός της ίσως τελικά επήλθε από το χτύπημα που δέχθηκε με μια βαριοπούλα.

Περισσότερο φως θα ρίξει αύριο η νεκροψία - νεκροτομή.

Η 41χρονη μητέρα δύο κοριτσιών ηλικίας 23 και 24 ετών που ζουν στη Ρουμανία, μαζί με τον άντρα της βρίσκονταν στην Ελλάδα και στην περιοχή της Μανωλάδας τουλάχιστον μια δεκαετία.

Παλιότερα διέμεναν σε ένα σπίτι υπό καλύτερες συνθήκες, ενώ όπως υποστήριξε ο αδερφός της, πολλές φορές φιλοξενούσε το ζευγάρι στο σπίτι του που ήταν επίσης σε καλύτερη κατάσταση, από την τρώγλη που άφησε την τελευταία της πνοή.

Ο αδερφός της είναι βοσκός στην περιοχή και επιστρέφοντας από τη δουλειά του πέρασε από το "σπίτι" της αδερφής του όπου τη βρήκε νεκρή. Στη συνέχεια άνδρες του Α.Τ. Βάρδας αναζήτησαν τον σύζυγό της, τον εντόπισαν και τον προσήγαγαν για να ομολογήσει τελικά πως αυτός ήταν που την σκότωσε.
​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top