Τα θετικά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ!!!

Φωτογραφια αρθρογραφου
Αρθρογράφος

Η Ελένη Τσαγκά έγραψε…

Όσοι φοβάστε την αλήθεια, σταματήστε το διάβασμα και κλείστε τους υπολογιστές, ΤΩΡΑ!… Γιατί η αλήθεια, καμιά φορά, πονάει!

Οι φιλοκυβερνητικοί τρολάδες κάνουν πάρτι. Και έχουν πιάσει στο στόμα τους, όλους τους αρθρογράφους, του ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου και, τους κατηγορούν για προκατάληψη, για έλλειψη αντικειμενικότητας, τους χαρακτηρίζουν δάχτυλους της δεξιάς, τους αποκαλούν εχθρούς του εργάτη, του συνταξιούχου του αγρότη, μέχρι και κρυφο-ΠΑΣΟΚ τους λένε, (ίιιιιου)! Γιατί λέει, βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία και, δεν γράφουν τίποτε θετικό για τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ… Πως συνέχεια γράφουν, ότι για όλα φταίει ο Τσίπρας και η παρέα του. Οι κατάπτυστοι πουλημένοι διεφθαρμένοι αρθρογράφοι! Εντάξει. Παίρνω την ευθύνη, ομολογώ και δεσμεύομαι να επανορθώσω. Και μάλιστα θα ξεκινήσω από τώρα. Αμέσως.

Τα θετικά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: 1. Ο Κατρούγκαλος φοράει πάντα, γραβάτα με ασορτί μαντηλάκι… 2. Ο Τσακαλώτος είναι απόγονος στρατηγού και βάζει και ωραία υπογραφή Γ. Ο Σταθάκης έχει ωραίο παράστημα και είναι ψηλός. 4. Ο Κοτζιάς είναι χοντρός και οι χοντροί είναι καλοί άνθρωποι 5. Ο Καμμένος τα βρήκε με τον Τσίπρα. 6. Ο Τσίπρας τα βρήκε με τον Καμμένο. 7. Ο Σκουρλέτης εγκρίνει ενισχύσεις για τους δήμους 8. Ο Πολάκης είναι από την Κρήτη. 9. Η Κουντουρά παραμένει όμορφη - αν και μέλος των ΑΝΕΛ- 10. Ο Κουρουμπλής έχει το θάρρος να διαψεύδει τα πάντα, ακόμα και όταν δημοσιεύονται στο ΦΕΚ. 11. Η Γεροβασίλη χορεύει ωραίο ζεϊμπέκικο. 12. Ο Παππάς νομιμοποίησε τις διαστημικές ατάκες. 13. Η Αχτσιόγλου είναι μικρούλα. 14. Και ο Τζανακόπουλος είναι μικρούλης. 15. Ο Βούτσης έχει το ίδιο μουστάκι με τον μπαμπά μου 16. Ο Μουζάλας γλύτωσε. 17. Ο Βασιλειάδης είναι ο ήρωας των

Ελληνίδων γιατί διέκοψε το πρωτάθλημα. 18. Ο Δρίτσας συζεί με την Τασία!!! 19. Η Φωτίου δίνει ωραίες συνταγές. 20. Ο Κουβέλης πάει με όλα και δεν λήγει κιόλας. 21. Ο Τόσκας έχει δική του όπερα. 22. Ο Φλαμπουράρης επιμένει στον φραπέ. 23. Ο Ηλιόπουλος παλιά, έκανε επιτυχίες με την Βλαχοπούλου. 24. Ο Σαντορινιός θυμίζει εξαήμερη.

Αυτά είναι τα θετικά της κυβέρνησης….. Λίγα είναι;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top