Άδωνις σε Τσιρώνη: «Η πρώτη επένδυση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο μπάφος»

Έντονη αντιπαράθεση για τις δηλώσεις του υπουργού για την κάνναβη

Ιδιαίτερα καυστικός ήταν σήμερα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, συνομιλώντας με τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Γ. Τσιρώνη σχετικά με το νομοσχέδιο για την κάνναβη.

Χθες μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ. Τσιρώνης πρότεινε  την αποποινικοποίηση της χρήσης κάνναβης, με αντάλλαγμα ένα μικρό παράβολο στο κράτος.

Αυτό άναψε φωτιές στην πολιτική σκηνή και σήμερα πάλι στον τηλεοπτικό αέρα ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Γιάννης Τσιρώνης είχαν μία ακόμα κόντρα για το ζήτημα αυτό.

Ο αναπληρωτής υπουργός υποστήριξε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ότι όσα δήλωσε χθες είναι πάγιες θέσεις των Οικολόγων Πράσινων εδώ και δέκα χρόνια, προσθέτοντας ότι πρόταση του κόμματός του είναι να μην έχουμε εμπορία στο δρόμο.

Εκεί λοιπόν ο Γιώργος Αυτιάς του είπε «Σου βρήκα καλλιεργητή» και καλωσόρισε τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος πήρε τη μπάλα και έκανε ένα άκρως καυστικό σχόλιο.

«Πολύ ταιριαστό είναι Γιώργο. Ξέρεις ψάχνω εδώ και δυόμισι χρόνια να δω ποια είναι η πρώτη επένδυση που έχει φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα. Γιατί δεν έχει φέρει καμία. Fraport, αεροδρόμια, Cosco.Όλα είναι του Σαμαρά. Ο μπάφος! Το χασίς. Η πρώτη επένδυση που προδιαφημίζει ο ΣΥΡΙΖΑ να φέρει στην Ελλάδα είναι ο μπάφος. Πολύ ταιριαστό για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ομολογώ ότι είναι εξαιρετικά ταιριαστό! Πάει πακέτο με την ιδεολογία και την εικόνα αυτής της κυβερνήσεως. Και υπό την έννοια αυτή συμφωνώ», είπε.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top