Δημοσίευμα για το ταξίδι του Καμμένου στο Λονδίνο έφερε αντιδράσεις στην αντιπολίτευση

Δείτε το βίντεο

Αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης εναντίον της κυβέρνησης προκάλεσε δημοσίευμα της εφημερίδας "Παραπολιτικά" με νέα στοιχεία για το ταξίδι του Πάνου Καμένου στο Λονδίνο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας ο υπουργός Εθνικής Άμυνας  πλήρωσε το ξενοδοχείο το οποίο διέμενε στη Βρετανική πρωτεύουσα με μετρητά και όχι με τη  πιστωτική  του κάρτα, όπως ανέφερε τη περασμένη Δευτέρα κατά τη σχετική συζήτηση που έγινε στη Βουλή. Η απόδειξη πληρωμής των 2.642 στερλινών πυροδότησε πολιτικές αντιδράσεις.

Η ΝΔ σε γραπτή της ανακοίνωση επισημαίνει: "Τώρα αποδεικνύεται ότι κυκλοφορούσε σε καζίνο στο εξωτερικό, πληρώνοντας με μετρητά που δεν δικαιολογούνται σε περίοδο capital control, ξοδεύοντας σε ένα Σαββατοκύριακο τα μισά χρήματα από αυτά που δηλώνει στο πόθεν έσχες".

Αντιθέτως ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΙ επισήμανε: "Συζητάμε πια για ζητήματα που αφορούν την ιδιωτικότητα,  ….……για να κερδίσουμε κάποιες εντυπώσεις και να πάμε στο άκρον άωτον του λαικισμού".

Ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Μανιάτης μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών σημείωσε: "Είναι διαχρονική πορεία  ανθρώπων που δεν έχουν ηθικούς φραγμούς και μόνο η αγάπη για την καρέκλα τους ενώνει και που είναι απολύτως αδιάφοροι ακομά και απέναντι στην αποκάλυψη του ψευδους τους".

Επικριτικός για τον κ. Καμμένο ήταν ο Σταύρος Θεοδωράκης με ανάρτησή του στο twitter: "Υπουργός που λέει ψέματα στη Βουλή & την παραπλανά με άσχετα χαρτιά δεν έχει άλλο δρόμο από την παραίτηση. Αλλιώς τον λόγο έχει ο κ.Τσίπρας".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top