Σύμπλευση ΣΥΡΙΖΑ - Χρυσής Αυγής καταγγέλλει η ΝΔ μέσω Λαζαρίδη - «Πρόκληση» απαντά για τις κατηγορίες η Κουμουνδούρου

Καλά κρατεί η κόντρα με αφορμή τις δηλώσεις Παρασκευόπουλου

Σύμπλευση ΣΥΡΙΖΑ - Χρυσής Αυγής καταγγέλλει η ΝΔ μέσω Λαζαρίδη - «Πρόκληση» απαντά για τις κατηγορίες η Κουμουνδούρου

Διπλή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή του και πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου, σχετικά με την αποποινικοποίηση του καψίματος της ελληνικής σημαίας, αλλά και για τα όσα ανέφερε σχετικά με την Χρυσή Αυγή και την ένταξή της στο πολιτικό σύστημα, εξαπέλυσε  ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, ανέφερε για τα δύο ζητήματα: 

«Ο κ. Παρασκευόπουλος, ούτε λίγο ούτε πολύ, μας είπε ότι ας καίγεται η ελληνική σημαία. Αυτές είναι λογικές και πρακτικές οι οποίες, οδηγούν ακριβώς σε αυτό το οποίο συμβαίνει, στα Εξάρχεια κι όχι μόνο. Είναι φανερό ότι οι άνθρωποι έχουν χάσει την μπάλα. Δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά. Βεβαίως θέλω να θυμίσω, ότι αυτό το οποίο λέει ο κ. Παρασκευόπουλος, έχει γίνει ήδη πράξη. Σας θυμίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την Χρυσή Αυγή ήταν στις πλατείες. Ο ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή ήτανε στο "Όχι" του δημοψηφίσματος. Ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ και την Χρυσή Αυγή ήταν στο Καστελόριζο. Άρα μην εκπλήσσεστε, δεν είναι κάτι το οποίο συμβαίνει για πρώτη φορά».

ΣΥΡΙΖΑ: Συνιστούν πρόκληση οι δηλώσεις Λαζαρίδη

«Οι δηλώσεις του διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριου Λαζαρίδη, στον ραδιοφωνικό σταθμό Σκάι για τις δήθεν σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή συνιστούν πρόκληση» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η ταύτιση του κινήματος των πλατειών και του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα με τη ΧΑ, όπως και η προσπάθεια σύνδεσης του ΣΥΡΙΖΑ με τη νεοναζιστική οργάνωση, παραπέμπουν στην αθλιότερη εκδοχή της ανυπόστατης θεωρίας των δύο άκρων, με την οποία πορεύτηκε ο πρώην πρωθυπουργός κ. Σαμαράς, όταν δεν προσπαθούσε να προσεταιριστεί νεοναζιστές μέσω του τότε γενικού γραμματέα της κυβέρνησης, κ. Μπαλτάκου» προσθέτει η Κουμουνδούρου.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει:

«Το μέτωπο του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στη νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση ήταν και είναι ξεκάθαρο, όπως είναι και απέναντι σε όλους όσοι έστρωσαν το έδαφος για την άνοδό της.  Ο κ. Μητσοτάκης από την άλλη είναι αυτός που ακολουθεί πιστά το δρόμο που χάραξε ο Αντώνης Σαμαράς, έχοντας σε περίοπτη θέση στη ΝΔ, γνωστούς ακροδεξιούς σαν τους κυρίους Βορίδη και Γεωργιάδη».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top