Έρχεται το πρώτο hi – tech δωμάτιο ξενοδοχείου

Λειτουργεί ήδη πιλοτικά σε ένα ξενοδοχείο της αλυσίδας Hilton

Σε πλήρη λειτουργία θα μπουν μέσα στο 2018 τα νέα υπερσυνδεδεμένα δωμάτια υψηλής τεχνολογίας, όπου ο πελάτης θα έχει τον πλήρη έλεγχό τους μέσω του έξυπνου κινητού τους.

Τα δωμάτια αυτά θα βρίσκονται σε ξενοδοχεία της αλυσίδας Hilton στις ΗΠΑ και ήδη λειτουργεί ένα δωμάτιο σε ένα μόνο ξενοδοχείο.

Οι επισκέπτες που θα διαμένουν στα Connected Rooms του Hilton θα χρησιμοποιούν την εφαρμογή Hilton Honors για να διαχειριστούν τα περισσότερα από όσα μέχρι σήμερα κάνουν χειροποίητα κατά την διαμονή τους, όπως ο έλεγχος της θερμοκρασίας του φωτισμού της τηλεόρασης των κουρτινών και άλλα. 

Αργότερα θα υποστηρίζουν και μια σειρά συνδεδεμένων συσκευών, για ακόμα περισσότερες εμπειρίες και οι πελάτες μέσω φωνητικών εντολών θα μπορούν έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο της τηλεόρασης και να εξατομικεύουν το δωμάτιό τους, αναρτώντας τις δικές τους φωτογραφίες και έργα τέχνης στους έξυπνους πίνακες του.

Τα μέλη του Hilton Honors χρησιμοποιούν ήδη την εφαρμογή για να κάνουν check-in, να επιλέξουν το δωμάτιό τους και να ανοίξουν την πόρτα του δωματίου του ξενοδοχείου με το ψηφιακό κλειδί. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top