Κλάμα στο Power of Love για την αποχώρηση της Άννας Λορένη

Κατέρρευσε ο Παναγιώτης

Κλάμα στο Power of Love για την αποχώρηση της Άννας

Την απόφασή της να εγκαταλείψει το σπίτι του Power of Love ανακοίνωσε στον αγαπημένο της, Παναγιώτη Θεοφίλου και στους συμπαίκτες της η Άννα Λορένη, στο χθεσινό επεισόδιο του reality.

«Πρέπει να φύγω, το σκέφτηκα και ξέρω ότι είμαστε στην τελική ευθεία, αλλά πρέπει να φύγω, πρέπει να πάω πίσω στο Ντουμπάι. Πρέπει να πάω, να μπω μέσα στη χώρα, στο Ντουμπάι για τη βίζα μου, αλλιώς θα χάσω τη βίζα μου και δεν θέλω να τη χάσω. Είμαστε στην τελική ευθεία, το ξέρω ότι υπάρχει ένα έπαθλο, αλλά με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή, πιο πολύ η ζωή μας έξω! Θέλω όμως να μείνεις εσύ, μην το κάνεις χειρότερα. Θέλω να μείνεις και θέλω να παλέψεις για εμάς. Δεν έχει μείνει πολύ ακόμα», είπε στον καλό της η Άννα Λορένη.

Όταν μάλιστα η παίκτρια ανακοίνωσε την ανακοίνωσή της στους συμπαίκτες της, ξέσπασε σε κλάματα, ενώ αρκετοί από αυτούς δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα δικά τους δάκρυα.

Όλοι προσπάθησαν να της αλλάξουν γνώμη, η ίδια όμως τους είπε ότι πρόκειται για κάτι πολύ σημαντικό για εκείνη και πρέπει οπωσδήποτε να φύγει από το παιχνίδι για να μην χάσει τη βίζα και τη δουλειά της στο Ντουμπάι.

Ο Παναγιώτης Θεοφίλου ήταν ένα ψυχολογικό ράκος, με την Άννα να ζητάει από όλους να τον προσέχουν και να τον στηρίζουν ψυχολογικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top