Keep Running - Star Web TV: Καλοκαιρινός ημιμαραθώνιος... με άρωμα μαστίχας!

Μαζί μας η Μαρία Μεϊντάνη, μέλος της ΕΟΕ και αθλούμενη δρομέας και ο Μιχάλης Σιμιριώτης, μέλος της Οργαν. Επιτροπής του 7ου Ημιμαραθωνίου Χίου

Κάθε Παρασκευή στις 21:30, τρέχουμε με τον Νίκο Αρμένη και την Μαρία Πολύζου σε μία εκπομπή αφιερωμένη σε όσους αγαπούν το τρέξιμο και τους αγώνες δρόμου. 

Από το δικό μας... στίβο περνούν τα πιο σπουδαία ονόματα του αθλητισμού, πλήρες καλεντάρι για τους προσεχείς αγώνες δρόμου, οι κυριότεροι διεθνείς μαραθώνιοι του σαββατοκύριακου, πολύτιμες προπονητικές συμβουλές, αλλά και μοναδικοί καλεσμένοι, ο καθένας από τους οποίους έχει βάλει το δικό του "λιθαράκι" στο δρομικό κίνημα.

Σε αυτή την εκπομπή, έχουμε στην παρέα μας την Μαρία Μεϊντάνη, μέλος της ΕΟΕ (Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή) και αθλούμενη δρομέα. Μία γυναίκα αισιόδοξη με ένα μόνιμο χαμόγελο στα χείλη, η οποία μας περιγράφει τη δική της δρομική ιστορία και μας εμπνέει για ακόμα περισσότερα χιλόμετρα. 

Στη συνέχεια, ο Μιχάλης Σιμιριώτης, μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του 7ου Ημιμαραθωνίου Χίου μας δίνει όλες τις λεπτομέρειες για τη διοργάνωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Αυγούστου και μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις... πάντα με άρωμα μαστίχας. 

Με αφορμή αυτό το γεγονός, τηλεφωνικά φιλοξενούμε τον πρωταθλητή μαραθωνίου Χριστόφορο Μερούση, ο οποίος μας προσκαλεί σε αυτόν τον αγώνα. αφού και ο ίδιος θα συμμετάσχει δυναμικά.

Για όλα τα δρομικά νέα της εβδομάδας, παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη την εκπομπή.

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv  και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv

Instagram: starwebtv

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top