Σελίμ Σελτζούκ: Έτοιμος για γαμπρός μετά το MasterChef - H πρόταση γάμου και το... μενού των κριτών

Τι αποκάλυψε σε συνέντευξή του

Δείτε στο βίντεο την αποχώρησή του από το MasterChef...

 

Έτοιμος για το επόμενο βήμα στη σχέση του είναι ο Σελίμ Σελτζούκ, ο αγαπημένος παίκτης του MasterChef, ο οποίος αποχώρησε πριν από λίγο καιρό από το παιχνίδι μαγειρικής του Star.

Ο τουρκικής καταγωγής μάγειρας σκοπεύει να κάνει πρόταση γάμου στην Ελληνίδα σύντροφό του, Βάσω, δικηγόρο στο επάγγελμα, με την οποία είναι δύο χρόνια μαζί.

«Δεν την γλιτώνει, θα την παντρευτώ! Όμως, πρώτα από όλα πρέπει να της κάνω κανονική πρόταση γάμου. Το έχουμε συζητήσει, ξέρει πώς θα γίνει αλλά δεν την έχω ζητήσει επίσημα σε γάμο. Επειδή μια φορά παντρεύεσαι, θέλω να κάνω κάτι εντυπωσιακό. Να το συζητάμε μετά από χρόνια και να χαιρόμαστε» αναφέρει ο Σελίμ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «You Weekly».

Μάλιστα, έχει ήδη σκεφτεί ποιοι θα μαγειρέψουν την ημέρα του γάμου του. Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους παίκτες και τους κριτές του MasterChef, Πάνο Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Σωτήρη Κοντιζά.

«Στους δύο πρώτους κριτές το έχω πει και έχουν συμφωνήσει. Φαντάζομαι πως δεν θα μου αρνηθεί ο Σωτήρης, είναι τόσο καλός. Μια φορά παντρευόμαστε, γιατί να μην κάνουμε κάτι όμορφο;» αναρωτιέται και προσθέτει: «Εγώ θα κάθομαι, θα μου φέρνουν τα πιάτα να δοκιμάζω και θα τους λέω πως δεν ήταν καλή η αλατότητα…»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top