Η δραματική σειρά (τουρκικής παραγωγής) «Elif» προβάλλεται καθημερινά στις 17.30 στο Star.

Τι θα δούμε:

Η Αρζού πιστεύει πως ο Κενάν πήγε να βρει τη Μελέκ και λιποθυμάει.  Όλοι τρομοκρατούνται από την αντίδραση της και όταν συνέρχεται τους λέει πως ο Κενάν πήρε τις βαλίτσες του και έφυγε. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει.  

Η Τουγκτσέ, η οποία είχε χαρεί με την αναχώρηση της Ελίφ, βάζει τα κλάματα επειδή η μαμά της λιποθύμησε και ο μπαμπάς της έφυγε.  Χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα για το τι συμβαίνει, ο Βεϊσέλ καλεί την Αρζού για να της ζητήσει χρήματα αλλά δεν μπορεί να τη βρει. Όταν δεν απαντάει στα επίμονα τηλεφωνήματα του και η Γκόντζα, γίνεται έξαλλος και αποφασίζει να πάει στο κτήμα. 

Όταν η Αρζού του λέει πως η Μελέκ, η Ελίφ και ο Κενάν έχουν όλοι τους εξαφανιστεί, εκείνος δείχνει έκπληκτος. Μαζί με τον Μουράτ αποφασίζουν να ακολουθήσουν τη Ζεϊνέπ, ελπίζοντας πως θα τους οδηγήσει στη Μελέκ και την Ελίφ.  Η Αλιγιέ τηλεφωνεί στον Κενάν και εκείνος της εξηγεί πως είναι εκτός πόλης για δουλειές. Η Αλιγιέ εξηγεί την κατάσταση στην Αρζού και προσπαθεί να την ηρεμήσει.

 Η Ζεϊνέπ χαίρεται όταν βλέπει την  Ελίφ. Όταν εμφανίζεται ο Ερκούτ στο καφέ, η Ζεϊνέπ θυμώνει και με ευγενικό τρόπο τον διώχνει.  Ο Σελίμ απολογείται στη Ζεϊνέπ για τον καυγά του με τον Μουράτ.  Όταν η Πελίν βλέπει τον Μουράτ στη σχολή καταλαβαίνει ότι ψάχνει τη Ζεϊνέπ και του δίνει τη διεύθυνση του καφέ, στο οποίο δουλεύει.  Ο Βεϊσέλ πιέζει τη Ζεϊνέπ να μιλήσει αλλά εκείνη δεν λέει κουβέντα.

Ο Ερκούτ όμως του αποκαλύπτει πως η Μελέκ δουλεύει στο ίδιο καφέ με τη Ζεϊνέπ. Η Μέλεκ πηγαίνει την Ελίφ στο γιατρό.

Η κοπέλα δουλεύει και φροντίζει ταυτόχρονα την κόρη της. Ξαφνιάζεται όταν βλέπει τον Σελίμ στο καφέ και θυμάται πόσο τους είχε βοηθήσει στο παρελθόν εκείνη και τον Κενάν. 

 Όταν η Μελέκ μαθαίνει πως ο Βεϊσέλ ήταν στο καφέ, τρομοκρατείται και αποφασίζει να παραιτηθεί από τη δουλειά της. Η Ελίφ είναι χαρούμενη επειδή είναι κοντά στη μητέρα της αλλά όταν ακούει ότι ο πατριός της ήταν στο καφέ, φοβάται πως θα πρέπει να μείνει ξανά μακριά της…

Δείτε το trailer…

Tags: