Η εκπομπή Backstage έρχεται στο Web TV του Star

Κάθε Παρασκευή στις 23:00 στο www.star.gr/webtv

Το Backstage έρχεται στο Web TV του Star

Το Backstage είναι η εκπομπή μόδας και lifestyle της Web TV του Star, η οποία απευθύνεται σε όσους θέλουν να μένουν ενήμεροι για τις τελευταίες τάσεις της μόδας παγκοσμίως και να μαθαίνουν πρώτοι όλα τα νέα για τους αγαπημένους τους stars.

Η Βίκυ Μανώλη και η Βενέτα Αναγώστου μας ταξιδεύουν κάθε εβδομάδα από τις πασαρέλες των fashion week μέχρι τα street style των fashion bloggers και influencers.

Μαζί βλέπουμε θέματα για την ομορφιά και το στυλ και προτείνουμε outfit που εντυπωσιάζουν. Οι καλεσμένοι μας από τον καλλιτεχνικό χώρο δίνουν μία glamorous διάθεση κάθε εβδομάδα στο πλατό της εκπομπής.

Ταυτόχρονα, προτείνουμε καταστήματα που μπορείτε να επισκεφθείτε και να κάνετε τις αγορές σας για ένα κομψό στυλ από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μία ακόμη ενότητα της εκπομπής ασχολείται με τους πιο stylish λογαριασμούς των social media, που μας δίνουν ιδέες για το τέλειο ντύσιμο.

Απόψε, καλεσμένη μας είναι ένα πολυτάλαντο πρόσωπο, η Ελληνίδα σχεδιάστρια Μαρία Τάγκαλου, η οποία συνδυάζει την τέχνη με την μόδα και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά μοναδικό. 

Μην το χάσετε, ελάτε να... περπατήσουμε μαζί στις πιο διάσημες πασαρέλες του κόσμου κάθε Παρασκευή στις 23:00 στο www.star.gr/webtv.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top