«Στη Φωλιά των Κου Κου»: Η Σκορδά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής – Η σπόντα του Κρατερού Κατσούλη

Δείτε το βίντεο

Η κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε την Φαίη Σκορδά στην Εβδομάδα Μόδας στο Ζάππειο.

Η παρουσιάστρια απάντησε για το αν υπάρχει κόντρα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Όχι, όχι… Ίσα ίσα κάνουμε πλάκα! Έχουμε πολύ καλές σχέσεις… δεν είμαστε φίλοι αλλά τα τελευταία χρόνια οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές!»

Όσο για το αν της άρεσε το τρέιλερ της εκπομπής που θα κάνει ο Γιώργος Λιάγκας και για το αν θα δει την εκπομπή, η Φαίη είπε:

«Θα την δω την εκπομπή. Μου άρεσε το τρέιλερ».

Μετά το τέλος του βίντεο ο Κρατερός Κατσούλης είπε: «Μπορεί ο Γρηγόρης να της είπε ότι είμαστε από αντίπαλα κανάλια αλλά εμείς σας αγαπάμε και εκείνη να απάντησε ότι κι εκείνη μας αγαπάει… Εντάξει τώρα δεν ακριβώς πολύ αλήθεια αυτό… Να εξηγήσω! Όχι σε προσωπικό επίπεδο, η Φαίη δηλαδή ότι δεν μας αγαπάει και δεν αναφέρομαι σε εμάς εδώ γιατί εντάξει εμάς εδώ μπορεί να μας αγαπάνε όλοι… αλλά τώρα τι να σας πω… Είχαμε πρεμιέρα την Παρασκευή, ήρθανε από το Πρωινό του ΑΝΤ1 και κάνανε πως δεν υπήρχαμε κάποιοι άνθρωποι. Εμένα με προσπεράσανε κανονικά σαν να μην έπαιζα στο θέατρο και άλλους συναδέλφους». 

Διαβάστε επίσης: Λαμπερή πρεμιέρα για την θεατρική παράσταση "Όταν σβήνουν τα φώτα" με τους Κρατερό Κατσούλη και Μαριάννα Τουμασάτου

 

 

Δείτε στο παρακάτω link ολόκληρη την εκπομπή:

 

http://www.star.gr/tv/el/Pages/Show.aspx?artId=109&artTitle=sti_folia_ton_kou_kou

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top