Τον λόγο που η Λάουρα Νάργες είπε ναι στο reality επιβίωσης και παραιτήθηκε από τον ANT1 αποκάλυψε στο περιοδικό «People» άνθρωπος από το φιλικό της περιβάλλον.

Όπως τόνισε ο ίδιος στο περιοδικό, η Γερμανίδα περνούσε μία άσχημη φάση της ζωής της αφού επιτήδειοι είχαν διαρρήξει το σπίτι της και εκείνη έψαχνε έναν τρόπο διαφυγής. Έτσι όταν της έκαναν πρόταση από την παραγωγή του ΣΚΑΙ να συμμετέχει στο reality επιβίωσης τράβηξε την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Η Λάουρα έκανε πολλά ραντεβού με την παραγωγή προκειμένου να δει αν τελικά θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στα αγωνίσματα του reality επιβίωσης.

Η ίδια φρόντισε να ενημερώσει τον ΑΝΤ1(δούλευε στο τμήμα marketing του καναλιού) αρκετές μέρες πριν φτιάξει τις βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο αφού όπως επισημαίνει στο περιοδικό κολλητή της φίλη, η Λάουρα ήθελε να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της.

«Η Λάουρα δούλευε στο τμήμα μάρκετινγκ της εκδοτικής εταιρίας του ΑΝΤ1. Ενημέρωσε έγκαιρα τη διεύθυνση πως αποδέχτηκε την πρόταση του ΣΚΑΪ και παραιτήθηκε, σε κλίμα αμοιβαίου σεβασμού. Πήρε μεγάλο ρίσκο για να πάει στο παιχνίδι, αφού δεν αφήνεις εύκολα στις ημέρες μας μια θέση εργασίας» εξιστορεί κολλητή της φίλη.

Tags: