Καταιγιστικές εξελίξεις επιφυλάσσει και το σημερινό επεισόδιο της σειράς «9 Μήνες», που μεταδίδεται καθημερινά, στις 17:45, από το Star.

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ:

Ο Άλκης ετοιμάζεται να πάρει μαζί του το παιδί στη Βουλή, έχοντας κανονίσει να παρευρίσκονται φωτογράφοι και δημοσιογράφοι έξω από το χώρο. Ο Χρήστος μελετάει το φάκελο του αδερφού της Σοφίας και διαπιστώνει έκπληκτος ότι ο νεαρός είχε όγκο στον εγκέφαλο και του έμενε ένας μήνας ζωής, πριν από το ατύχημά του με τον Μάνο. Ο Μάνος επισκέπτεται τη Θεανώ στο κρατητήριο, θέλοντας να μάθει εάν έχει κάποια σχέση με την εξαφάνιση της Μαρίνας. Ο Άλκης δίνει συνέντευξη στους δημοσιογράφους και εκθέτει δημόσια την αρπαγή του παιδιού από την παρανοϊκή Σύλβια Λοΐζου.

Η Εύα επισκέπτεται τον Πέτρο στη φυλακή. Ο Χρήστος λέει στον Μάνο πως ο Νικόλας μάλλον έπεσε επίτηδες στις ρόδες του αυτοκινήτου του για να αυτοκτονήσει, καθώς του έμενε μόνο ένας μήνας ζωής. Η Εύα λέει οργισμένη στον Πέτρο πως εξαιτίας του ο γιος τους δε θέλει να την ξαναδεί και του αφήνει αιχμές για την ασφάλεια της Δάφνης. Ο Αντρέας βεβαιώνεται πως η Δάφνη κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση του μπράβου του Σερέτη, αλλά και τη φυλάκιση του βιαστή και καταλαβαίνει πως είναι έτοιμη να πάρει ξανά το νόμο στα χέρια της με μια νέα υπόθεση εκβιαστή ανηλίκων. Η Μάρθα συναντιέται με την κόρη του άντρα που πήρε πάνω του τον φόνο του Δημοσθένους. Η Κρίστη σοκάρεται όταν βλέπει στην τηλεόραση τον Άλκη με τον Φαίδωνα.

Η Σύλβια ετοιμάζεται για νέα επίθεση στην Κρίστη. Η Έλσα λέει στην Κρίστη πως η μητέρα της ζει. Ο Άλκης εκβιάζει τη Στέλλα να εμφανιστεί στο δικαστήριο και να καταθέσει κατά της Κρίστης. Παράλληλα, λέει στην Ηρώ να ετοιμάζεται για το γάμο τους. Εκείνη πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η Κρίστη σοκάρεται με τα νέα για τη Μαρίνα και προτρέπει την Έλσα να την πάρουν από το καταφύγιο όπου βρίσκεται, καθώς μπορεί να κινδυνεύει.

Ο Μάνος βρίσκεται στο δωμάτιο της Σοφίας στο νοσοκομείο, όταν έρχεται ο Δημήτρης, που την ανακρίνει διακριτικά για το περιστατικό με τη μητέρα της, θέλοντας να την προϊδεάσει για την προφυλάκιση της Θεανώς. Ο Αντρέας βρίσκει στο γραφείο της Δάφνης μία λίστα με εκκρεμείς υποθέσεις και καταλαβαίνει ποιοι είναι οι επόμενοι στόχοι της. Η Ελίζα πηγαίνει στο σχολείο του Οδυσσέα. Ο Πέτρος προειδοποιεί τη Δάφνη για τις απειλές της Εύας εναντίον της και της ζητάει να την σκοτώσει. Η Μάρθα επισκέπτεται τον άντρα που ομολόγησε πως σκότωσε τον Δήμο αντί εκείνης.

Ο Υπουργός ζητάει από τον Σερέτη να εξασφαλίσει την ασφαλή μεταφορά ενός Ρώσου κρατουμένου στις φυλακές της Κύπρου. Ο Σερέτης ενημερώνει τον Διαμαντίδη, που θέλει αυτός ο άντρας να βγει από τη μέση με κάθε τρόπο. Ο Άλκης προσλαμβάνει τη Νάντια, τη νέα baby sitter που θα αναλάβει τη φροντίδα του Φαίδωνα. Η εντυπωσιακή της εμφάνιση και το προκλητικό στυλ της κοπέλας εξοργίζει την Ηρώ, που προειδοποιεί τον Άλκη πως αν ποτέ την απατήσει, θα τον καταστρέψει. Ο Αντρέας έχει να αντιμετωπίσει για άλλη μία φορά τις ανασφάλειες της Ελίζας. Ο Μάνος δίνει στη Θεανώ τον ιατρικό φάκελο του Νικόλα…

Tags: