Πέρασε στον ημιτελικό με ποσοστό 79%, έναντι 21% του αντιπάλου της. Όμως το αποτέλεσμα που κέρδισε η Κέλλυ Ντούλια στο πρώτο live του «The Voice» έναντι του Χρήστου Θεοδώρου πολλοί το χαρακτήρισαν… περίεργο – αν κρίνουμε από την ερμηνεία του Κύπριου.

Το εν λόγω λάθος εντόπισε και ο ίδιος ο τηλεοπτικός σταθμός που φιλοξενεί το μουσικό talent show και έτσι ο ΣΚΑΙ πριν από λίγο ανακοίνωσε πως έγινε λάθος στην καταμέτρηση των ψήφων και ο τελικός νικητής της αναμέτρησης είναι ο Χρήστος Θεοδώρου και όχι η Κέλλυ Ντούλια.

Η εταιρία παραγωγής, μάλιστα, πήρε την απόφαση να περάσει και τους δύο στον ημιτελικό του show!

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του ΣΚΑΙ:

«Το πρώτο live του «Τhe Voice of Greece» ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου και με την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού πήραν το εισιτήριο για τον ημιτελικό οκτώ παίκτες.

Με λύπη μας ανακοινώνουμε ότι από λάθος της εταιρίας που ανέλαβε την τηλεπικοινωνιακή υποστήριξη και διεξήγαγε την καταμέτρηση των ψήφων, στο δεύτερο διαγωνιζόμενο ζευγάρι της βραδιάς οι ψήφοι προσμετρήθηκαν λάθος, δηλαδή αποδόθηκαν στον έναν οι ψήφοι του άλλου όπως αυτές μετρήθηκαν στην Κύπρο. Κατά συνέπεια  ανακοινώθηκε λάθος νικητής.

Μετά τον έλεγχο που διεξήχθη από την εταιρία παραγωγής o νικητής του Cross Battle αναδεικνύεται σύμφωνα με την ψήφο του κοινού ο  Χρήστος Θεοδώρου και όχι η Κέλλυ Ντούλια όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη  9 Φεβρουαρίου στο live του «Τhe Voice of Greece».

Η Εταιρία παραγωγής και ο ΣΚΑΪ προκειμένου να διασφαλισθεί  η εγκυρότητα των αποτελεσμάτων ζήτησαν την επανεξέταση όλων των ψηφοφοριών της βραδιάς και πήραν την διαβεβαίωση ότι δεν υπήρξε άλλο πρόβλημα στην καταμέτρηση, ούτε κάτι τέτοιο θα επαναληφθεί στο μέλλον.

Κατόπιν αυτών η Εταιρία παραγωγής αποφάσισε εκτός από τον Χρήστο Θεοδώρου που  είναι ο νικητής της αναμέτρησης να περάσει στον ημιτελικό και η Κέλλυ Ντούλια που αρχικά έχει ανακοινωθεί ως νικήτρια».

Tags: