Σάλος στο Twitter: «Ιβάνκα Τραμπ, ποιος το φόρεσε καλύτερα;»

Η ανάρτηση της κόρης του Προέδρου των ΗΠΑ που άναψε «φωτιές»

 Σάλος στο Twitter: «Ιβάνκα Τραμπ, ποιος το φόρεσε καλύτερα;»

Μια ανάρτηση της κόρης του Ντόναλντ Τραμπ έβαλε «φωτιά» στα social media για το ατυχές timing.

Την ώρα που η Αμερική διχάστηκε και οι διαμαρτυρίες για το προεδρικό διάταγμα που στοχοποιεί Μουσουλμάνους ξεκίνησαν η Ιβάνκα Τραμπ έκανε μια εμφάνιση που θύμισε σε πολλούς τις ασημί ισοθερμικές κουβέρτες που προστατεύουν τους πρόσφυγες μετά την πάλη τους με τα στοιχεία της φύσης.

Όταν η Ιβάνκα Τραμπ ανέβασε στο Twitter τη φωτογραφία της με το σύζυγο της το Twitterverse αποφάσισε να θέσει ένα ερώτημα στην ίδια:

Ιβάνκα, ποιά το φόρεσε καλύτερα;

Αυτό αναρωτήθηκαν οι χρήστες ποστάροντας μία φωτογραφία ενός μικρού κοριτσιού από τη Συρία που έχει φτάσει στην Ελλάδα με βάρκα προσφύγων και είναι τυλιγμένο με μια από τις ασημί ισοθερμικές κουβέρτες σε αντιδιαστολή με το selfie της Τραμπ.

Πέρα από το ερώτημα που έθεσαν οι χρήστες του Τwitter στην κόρη του προέδρου των ΗΠΑ, ένας άλλος χρήστης αναρωτήθηκε για τη μνήμη του συζύγου της Τραμπ, Τζάρεντ Κούσνερ στον οποίο υπενθύμισε την ιστορία των προγόνων του.

Οι προπαππούδες του Κούσνερ κυνηγήθηκαν επειδή ήταν Εβραίοι από τους Ναζί και αναζήτησαν τη δεύτερη πατρίδα τους στις ΗΠΑ.

Ο Τζάρεντ Κούσνερ είναι απόγονος από επιζώντες του Ολοκαυτώματος που ποτέ δεν έκρυψαν την οδύσσεια της οικογένειας τους από το Γ' Ράιχ.

Η Ιβάνκα Τραμπ σχολιάστηκε ως Μαρία Αντουανέτα των καιρών μας με χρήστες να της εύχονται μια καλή ζωή όσο ο Ντόναλντ Τραμπ πέρασε το διάταγμα που έχει προκαλέσει κλυδωνισμούς στην σκακιέρα των δυνάμεων του κόσμου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top