Ησαΐας Ματιάμπα: "Ήμουν μέσα στον τοκετό!"

Μίλησε για πρώτη φορά για τη γέννηση του γιου του και την ώρα του τοκετού

Θέλησε να κρατήσει το γάμο του κρυφό (αν και τελικά δεν το κατάφερε), αλλά η εγκυμοσύνη της συζύγου του Ησαΐα Ματιάμπα δεν θα μπορούσε να κρυφτεί, ούτε και η ευτυχία στα μάτια του νέου μπαμπά.

Ο τραγουδιστής το μεσημέρι της Τρίτης καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, μίλησε για τη γέννηση του γιου του στην οποία ήταν "παρών" και περιέγραψε όλα όσα πριν σαράντα ημέρες, 

«Είναι τεράστια χαρά... Εγώ από την περίοδο της εγκυμοσύνης ήμουν σε περίεργη διάθεση. Όταν ξυπνούσαμε, τραγουδούσα στο μωρό ένα συγκεκριμένο τραγούδι. Το ίδιο κάναμε για καληνύχτα... Ήμουν μέσα στον τοκετό», είπε.

Και συνέχισε, τονίζοντας πως η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν ο γιατρός ακούμπησε το βρέφος στην αγκαλιά της Βασιλικής Καλανιώτης, με την οποία είναι μαζί εδώ και δυόμιση χρόνια: «Σίγουρα ήθελα να είμαι κοντά στη γυναίκα μου. Ήθελα να είμαι παρών σε αυτό που βιώσαμε μαζί, εγώ με το δικό μου και εκείνη με το δικό της τρόπο, όλο αυτό το εννιάμηνο. Όταν ερχόταν δεν ήμουν σε φάση να λιποθυμήσω. Ήμουν σαν γιατρός... Ήμουν μαζί με τη μαία. Η γυναίκα μου ήταν πάρα πολύ δυνατή, γιατί μέσα σε μιάμιση ώρα βγήκε το παιδί. Ζύγιζε 3900 γραμμάρια! Γι' αυτό τη θαυμάζουμε. Έβγαλε θηριάκι από μέσα της. Από τη μία η διαδικασία ήταν τρομακτική γιατί τραβούσα και βίντεο... Από την άλλη, εκείνη την ώρα τα κάνεις χωρίς να το καταλαβαίνεις. Μετά τα βλέπεις και καταλαβαίνεις τι έχεις κάνει. Νομίζω ότι το τρομερό σκηνικό είναι ότι έρχεται στα χέρια σου. Σβήνουν όλα και ξεκινάει κάτι άλλο. Ναι, μεν η δουλειά μας δεν σταματάει ποτέ, αλλά το παιδί είναι ένα άλλο τεράστιο κεφάλαιο – ή τα παιδιά που θα έρθουν στο μέλλον».

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top