«Οξυγόνο» στο φετινό καλοκαίρι με μια μοναδική συναυλία έδωσε η Γιώτα Νέγκα!

Το star.gr «ταξίδεψε» με τα τραγούδια της μοναδικής ερμηνεύτριας

Εντυπωσιακή, ολόφωτη, αέρινη, αυθεντική! Είναι μόνο κάποια από τα επίθετα που χαρακτηρίζουν τη Γιώτα Νέγκα.

Το καλοκαίρι ήρθε και η ερμηνεύτρια το καλωσόρισε με μια μοναδική συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά με μια ξεχωριστή συναυλία που διοργάνωσε ο Σύλλογος Οικογένειας ΚΕΘΕΑ – ΝΟΣΤΟΣ.

Τη συναυλία άνοιξε το συγκρότημα του ΚΕΘΕΑ-ΝΟΣΤΟΣ "Χορδές", αποτελούμενο από νέους με αγάπη για τη μουσική και το τραγούδι. Λίγη ώρα αργότερα, στη σκηνή εμφανίστηκε η Γιώτα Νέγκα κρατώντας το τύμπανό της, σηματοδοτώντας πώς θα ακολουθούσε μια μαγική βραδιά.

Η ίδια επεφύλαξε και μια έκπληξη στο κοινό της. Αναρωτιέστε ποια ήταν αυτή;

Παρουσίασε και το καινούριο της τραγούδι, προάγγελο του επερχόμενου album της. Το «Οξυγόνο» είναι ένα καλοκαιρινό ανεβαστικό κομμάτι σε στίχους Νίκου Μωραΐτη και μουσική Νίκου Μερτζάνου.

Όπως ήταν φυσικό, οι εκπλήξεις δε σταμάτησαν εκεί! «Ταξίδεψε» το κοινό της με παλιές της επιτυχίες όπως: «Έχω άνθρωπο» και «Το δίκιο μου» και άλλα πολλά.

Βέβαια, από το πλούσιο ρεπερτόριο της  δεν έλειπαν και τραγούδια αγαπημένων της ανδρών ερμηνευτών, όπως ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Νίκος Ξυλούρης και ο Αλκίνοος Ιωαννίδης.

Το star.gr, ήταν εκεί και εξασφάλισε για τους αναγνώστες του φωτογραφίες και βίντεο και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε μία μικρή γεύση από όλα όσα έγιναν στις αρχές του φετινού καλοκαιριού.

Της Μίτση Σκέντζου
e-mail: mskentzou@star.gr
Φωτορεπορτάζ: Θάνος Λαϊνας
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top