Τέλος στην φιλία Μουζουράκη - Μαραβέγια; Τι συνέβη

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Έχουν συνεργαστεί πολλές φορές, είναι φίλοι, αλλά ανάμεσά τους πια υπάρχει... ρήξη!

Ο λόγος για τους Κωστή Μαραβέγια και Πάνο Μουζουράκη, που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην πρόσφατη παρουσίαση βραβείων όπου έδωσε το "παρών" στην Κύπρο εμφανιστηκαν «σύννεφα» στη σχέση τους.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», το πρόβλημα στη σχέση τους ξεκίνησε μετά τα βραβεία Madame Figaro στην Κύπρο, όπου ήταν οι οικοδεσπότες της λαμπερής βραδιάς “Γυναίκες της Χρονιάς” στις 17/4, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου στη Λευκωσία.

"Υπάρχει ένα παρασκήνιο μετά τα βραβεία της Κύπρου, όπως με ενημερώνουν. Υπάρχει ένας μάρτυρας που άκουσε τον Πάνο Μουζουράκη να λέει “Ο Κωστής μου έκλεψε την παράσταση στα βραβεία. Μου έκαψε τα αστεία μου…” δηλαδή του τα έκαψε τα αστεία μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσει ο Κωστής», ειπώθηκε στην πρωινή εκπομπή του Epsilon

Τις παραπάνω φήμες περί ρήξης των σχέσεων των δύο καλλιτεχνών, σχολίασε και η εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα”, αναφέροντας πως άκουσαν στα παρασκήνια των κυπριακών βραβείων, τον Πάνο Μουζουράκη να φωνάζει λέγοντας ότι: “Ο Μαραβέγιας μου έκλεψε την παράσταση στα βραβεία. Μου έκαψε όλα τα αστεία”.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top