Γεννάει η σύντροφος του Άνθιμου Ανανιάδη - Τι δήλωσε ο ηθοποιός στο star.gr

Λίγο πριν μπει στην αίθουσα τοκετού

Γεννάει η σύντροφος του Άνθιμου Ανανιάδη

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του βιώνει ο Άνθιμος Ανανιάδης, καθώς η σύντροφός του, Μαρία Νεφέλη Γαζή, γεννάει από ώρα σε ώρα τον καρπό του έρωτά τους.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το star.gr με τον ηθοποιό, μας αποκάλυψε ότι λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι η 19χρονη χορεύτρια μπήκε στην αίθουσα τοκετού, όπου θα γεννήσει φυσιολογικά.

«Είμαι πολύ σούπερ! Πολύ ενθουσιασμένος! Νομίζω ότι έχω το περισσότερο άγχος από όλους!» ανέφερε και τόνισε πως θα βρίσκεται στο πλευρό της προκειμένου να της κρατάει το χέρι.

Όπως έχει γίνει γνωστό το ζευγάρι, το οποίο μετράει μόνο λίγους μήνες σχέσης, περιμένει αγοράκι, το οποίο θα πάρει το όνομα Τιμόθεος από τον  πατέρα του ηθοποιού. 

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, πολύ συχνά η Νεφέλη έδειχνε στους followers της την κοιλίτσα μέσω Instagram. 

 Παρόλο που είχε φουσκώσει αρκετά, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και μόνοι σας,  είχε πάρει ελάχιστα κιλά! 

Όσο για το αν Άνθιμος και Μαρία  - Νεφέλη θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μετά τη γέννηση του παιδιού; Όπως είχε αναφέρει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στην Real News, «αυτό το διάστημα προτεραιότητα έχει η γέννηση του γιου μου και τίποτα άλλο. Αυτό που σκεφτόμαστε και που κάποια στιγμή θα προγραμματίσουμε, είναι ένα σύμφωνο συμβίωσης. Δεν μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή να κάνουμε σχέδια ούτε για πολιτικό, ούτε για θρησκευτικό γάμο. Όλα αυτά είναι μακριά από τον τρόπο σκέψης μου, είναι κάτι τυπικό. Το έχω πει και στο παρελθόν, ο γάμος για μένα σαν τελετή δεν είναι κάτι το σημαντικό, δεν με εκφράζει. Αυτό που έχει σημασία στη ζωή μου αυτή την περίοδο, δεν είναι τίποτα άλλο από την άφιξη του γιου μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top