Γωγώ Τσαμπά: «Μου είπαν να αλλάξω στυλ και να βάλω φουστάνια, αλλά…»

Η συνέντευξη της τραγουδίστριας στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

 Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Γωγώ Τσαμπά στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Η τραγουδίστρια ανέφερε πως έμεινε στην Αθήνα για 1.5 χρόνο, αλλά δεν άντεξε και επέστρεψε στον τόπο καταγωγής της τον  Ορχομενό. Μάλιστα, μένει μαζί με τις δυο της αδερφές και τη μητέρα της, η οποία κάνει όλες τις δουλειές.

Το πιο ακραίο που της έχει συμβεί ενώ  ήταν σε πανηγύρι είπε πως ένας θαυμαστής της σήκωσε τη μπλούζα του και της ζήτησε να του υπογράψει αυτόγραφο στην πλάτη.

Σε ότι αφορά το στιλ της και αν κάποιος της ζήτησε να το αλλάξει η Γωγώ Τσαμπά απάντησε: «Μου είπαν να αλλάξω στιλ, να βάλω φουστάνια, εγώ σε καρέκλα δεν μπορώ να κάτσω. Το θέμα είναι να αλλάξω το στιλ μου, αλλά να με εκφράζει. Τη γυναίκα δεν την κάνει η φούστα».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Μου στέλνουν ραβασάκια, παίρνουν τηλέφωνο τη μητέρα μου και μου λένε στον δρόμο ότι είμαι όμορφη. Δεν βάζω ούτε κραγιόν, είμαι αυτό που λένε cool».

Όσο για το αν σκέφτεται κάποια στιγμή να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας δήλωσε: «Η γιαγιά μου λέει “παιδάκι μου μη βιάζεσαι. Θα έρθει η τυφλοεβδομάδα και θα τον βρει τον άντρα”. Πρέπει να βρεθεί ένας άντρας που να σε αγαπήσει πραγματικά. Φυσικά, κάνω  το πρώτο βήμα αν ένας άνδρας μου αρέσει. Έχω φάει και απόρριψη».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top