Συγκλονίζει η αποκάλυψη «αγγέλου» της Victorias’ Secret: Πάλευε για χρόνια με την ανορεξία

Δείτε νέα των celebrities από όλο τον κόσμο

Σοκάρει η αποκάλυψη ενός αγγέλου της Victorias’ Secret. Παραδέχτηκε ότι επί 12 χρόνια πάλευε με την ανορεξία για να δείχνει όσο το δυνατό πιο αδύνατη.

Η αυστραλέζα κουκλίτσα Bridget Malcolm είναι από τις εκλεκτές. Έγινε αγγελούδι του Victoria's Secret. Το όνειρο κάθε μοντέλου. Όμως, πίσω από την λάμψη των ουράνιων φτερών, κρυβόταν μια κόλαση: επί 12 χρόνια είχε κατρακυλήσει στα σκοτάδια της ανορεξίας. Τώρα, στα 26 της, άφησε πίσω τις εξαντλητικές δίαιτες και ανακάλυψε τι θα πει αληθινή ζωή.

Βουτιές στην κατάψυξη

 

Η 32χρονη ουκρανή Inna Vladimirskaya πάλι, λέει ότι το μυστικό της νεότητας είναι οι βουτιές, χωρίς μαγιό, στα παγωμένα νερά του Δνείπερου. Πριν τις 'κατεψυγμένες' καταδύσεις όμως, κάνει γυμνή τζόγκινγκ, στις χιονισμένες όχθες.

Η Jlo θέλει ξανά να ντυθεί νυφούλα

 

Η Τζένιφερ Λόπεζ από την πλευρά της, λέει ότι η ηλικία είναι στο μυαλό μας. Έτσι στα 48 της, θα ήθελε να παντρευτεί για 4η φορά, μιας και είναι τρελά ερωτευμένη με τον Αλεξ Ροντρίγκεζ. Στην - ελέω photoshop - ριψοκίνδυνη φωτογράφιση που έκανε για το Bazaar, δηλώνει ότι πιστεύει στο γάμο,  αλλά δεν βιάζεται κιόλας.

Έξαλλη με το snapchat η Ριάνα

 

Έξαλλη έγινε η Ριάνα, με απαράδεκτη διαφήμιση στο Snapchat. Ρωτούσε τους χρήστες αν θα ήθελαν να την χαστουκίσουν ή να γρονθοκοπήσουν τον πρώην φίλο της Κρις Μπράουν - που την είχε μαυρίσει στο ξύλο. Η τραγουδίστρια άνοιξε πυρ στο Snapchat, λέγοντας ότι είναι ντροπή να χλευάζεις τα θύματα βίας και η μετοχή της εφαρμογής έπεσε στα τάρταρα.

 

 

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top