Η ανάρτηση του Ηλία Βρεττού για "την μεγάλη αγάπη" του

Η ανάρτησή του στο instagram

Η ανάρτηση του Ηλία Βρεττού για "την μεγάλη μου αγάπη"

Αυτή του η ανάρτηση δεν αφορούσε στο πρόσφατο ατύχημα που είχε και τον έκανε να περάσει δύο φορές την πόρτα του χειρουργείου, αλλά και μείνει στο νοσοκομείο για 15 ημέρες.

Ο λόγος για τον Ηλία Βρεττό, που με αφορμή την Ημέρα Γυναίκας δημοσίευσε φωτογραφία από το περσινό του καλοκαίρι, αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες.

"Η ΓΥΝΑΙΚΑ είναι σαν την μεγάλη μου αγάπη τη ΘΑΛΑΣΣΑ... Ελκυστική και απρόβλεπτη, σε ηρεμεί ή σε ταράζει, πρέπει να τη σέβεσαι και να μάθεις να τη διαβάζεις, την κολυμπάς ή σε καταπίνει, ήρεμη ή φουρτουνιασμένη πάντα έχει τη γοητεία και τον «τρόπο της», σε πάει μακριά ή σε τελειώνει... Σε κάθε περίπτωση δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς τη δροσιά κ την αρμύρα σας... Κορίτσια... Χρόνια πολλά...!!!", έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

 

 

Η ΓΥΝΑΙΚΑ είναι σαν την μεγάλη μου αγάπη τη ΘΑΛΑΣΣΑ... Ελκυστική και απρόβλεπτη, σε ηρεμεί ή σε ταράζει, πρέπει να τη σέβεσαι και να μάθεις να τη διαβάζεις, την κολυμπάς ή σε καταπίνει, ήρεμη ή φουρτουνιασμένη πάντα έχει τη γοητεία και τον «τρόπο της», σε πάει μακριά ή σε τελειώνει... Σε κάθε περίπτωση δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς τη δροσιά κ την αρμύρα σας... Κορίτσια... Χρόνια πολλά...!!! #ΗΒ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ηλίας Βρεττός (@vrettos_ilias) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top