Άρχισαν τα όργανα στο παλάτι! Η αδελφή της Meghan Markle θα γράψει βιβλίο για να την… εκθέσει!

Τι δήλωσε η ίδια

Η είδηση του αρραβώνα της Meghan Markle με τον Πρίγκιπα Harry έχει κάνει τον γύρο του κόσμου!

Άλλωστε τα βρετανικά μέσα ήταν σε αναμονή τις τελευταίες ώρες καθώς όλα έδειχναν ότι η ανακοίνωση θα γινόταν από ώρα σε ώρα.

Η 36χρονη ηθοποιός έχει ήδη μετακομίσει από το Τορόντο στο Παλάτι του Κένσινγκτον, όπου ζει ο Πρίγκιπας Χάρι και μάλιστα μαζί της έφερε και τους δυο σκύλους της. 

Διαβάστε επίσης: Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αρραβωνιάστηκαν! Δείτε την επίσημη ανακοίνωση

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει την άνοιξη του 2018. 

Ωστόσο, υπάρχει κάτι που έχει αρχίσει ήδη να προκαλεί «πονοκέφαλο» στη μέλλουσα νύφη και δεν είναι άλλη από την ετεροθαλής αδελφή της…!

Η Samantha Grant, θέλει λίγο να της το χαλάσει και έχει ανακοινώσει ότι θα γράψει ένα βιβλίο για εκείνη.

Η 52χρονη, η οποία είναι κόρη του πατέρα της Meghan από τον πρώτο του γάμο, αποφάσισε μετά από τόσα χρόνια που έχει να μιλήσει με την αδελφή της, να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να κερδίσει κάποια χρήματα από το love story της με τον πρίγκιπα Harry.

Η Samantha Grant, η οποία χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις της αναπηρικό αμαξίδιο, καθώς το 2008 διαγνώσθηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας, έχει ταράξει τους κύκλους του παλατιού καθώς έχει αφήσει να εννοηθεί ότι πρόκειται να αποκαλύψει αλήθειες για τον χαρακτήρα της Meghan Markle.

H Samantha Grant μίλησε στη βρετανική εκπομπή «Good Morning Britain» και επιβεβαίωσε ότι θα γράψει το βιβλίο, αλλά σημείωσε ότι δεν θα μιλήσει άσχημα για την ετεροθαλή αδελφή της. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top