«O άνδρας των ονείρων μου»: Ο ανατρεπτικός συνθέτης Άπο… αποκαλύπτεται στο star.gr

Τι δήλωσε o ταλαντούχος ηθοποιός Γιώργος Βουβάκης

O Γιώργος Βουβάκης στο star.gr

Ο Γιώργος Βουβάκης ανήκει στην κατηγορία των νέων ηθοποιών που έχει ξεχωρίσει με την παρουσία του στο τηλεοπτικό πλατό. Φέτος τον βλέπουμε στο νέο καθημερινό σίριαλ του Star στο ρόλο του Άπο, ενός φιλόδοξου νέου που έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τη μητέρα του (την υποδύεται η Άννα Ανδριανού).

Το star.gr συνάντησε τον ταλαντούχο ηθοποιό στα γυρίσματα της σειράς. Όπως χαρακτηριστικά μας είπε, παρότι οι απαιτήσεις είναι αυξημένες, τα περνούν πολύ ευχάριστα.

«Τα γυρίσματα είναι συνήθως 10ωρα καθημερινά, αλλά τα καλό είναι ότι  το κλίμα είναι ιδιαίτερα θερμό. Όλα τα παιδιά που δουλεύουν σε αυτή την παραγωγή είναι από καλή πάστα, κάτι που κάνει τη δουλειά πολύ ευχάριστη. Φυσικά και οι σκηνοθέτες μας (Ρέινα Εσκενάζυ- Κώστας Κιμούλης) είναι πολύ επαγγελματίες αλλά και ήρεμοι άνθρωποι, οπότε μεταδίδουν αυτή την ηρεμία και στο καστ».

Mε το Ρένο Χαραλαμπίδη και την Άννα Ανδριανού στα γυρίσματα της σειράς

Με τον Άπο, τον ήρωα που υποδύεται, όπως λέει μοιάζουν αρκετά:

«Είναι ένας ρόλος που είναι και κοντά και μακριά από μένα. Όπως και εγώ, και ο Άπο έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τη μητέρα του! Επίσης, θέλει να μεγαλοπιαστεί, όπως οι περισσότεροι θέλουμε να κάνουμε κάτι μεγάλο και ο Άπο το εξωτερικεύει κιόλας.

Επίσης, είναι υπερβολικά αυθόρμητος, όπως και εγώ. Από την άλλη, έχει μια υπέρμετρη ματαιοδοξία που εγώ την έχω κατευνάσει με τα χρόνια».

Με την Άννα Ανδριανού στα γυρίσματα της σειράς

«Ναι, πιστεύω ότι υπάρχει ο άντρας ή η γυναίκα των ονείρων μας- εγώ προσωπικά ακόμα την ψάχνω! Κάθε φορά που είμαστε με έναν άνθρωπο, όλοι αναρωτιόμαστε, μήπως είναι αυτός; Τελικά όταν χωρίζουμε στο τέλος καταλαβαίνουμε ότι δεν ήταν! Νοιώθεις σαν το Δον Κιχώτη που κυνηγάει ανεμόμυλους, αλλά θα το ξανασυζητήσουμε σε…20 χρόνια! (γέλια)

Είναι καλό να έχεις την οικογένειά σου δίπλα σου, γιατί σε μια δύσκολη κατάσταση δεν θα είσαι μόνος, εγώ προσωπικά το έχω βιώσει γιατί είμαι σε μια οικογένεια πολυμελή. Από την άλλη όταν είσαι με κάποιον και η οικογένειά σου είναι παρεμβατική ή η δική της, μπορεί να δημιουργηθούν μεγάλα προβλήματα.

Η λύση είναι η χρυσή τομή, δηλαδή οι οικογένειες να είναι μεν υποστηρικτικές, αλλά να κρατάνε μια απόσταση, για να μη χάνει το ζευγάρι την ιδιωτικότητά του. Φυσικά αυτό ξεκινάει από το ίδιο το ζευγάρι και τι όρια βάζει στους άλλους!»

 

 

Της Σοφίας Γαλάνη

(s.galani@star.gr)

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top