Βασίλης Δήμας: Συγκινήθηκε on camera όταν ο Πασχάλης Τερζής μίλησε για αυτόν

Δείτε το βίντεο

Πολλές και άκρως συγκινητικές εκπλήξεις περίμεναν τον τραγουδιστή Βασίλη Δήμα που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Το βίντεο-αφιέρωμα στη ζωή του, την πορεία του στο τραγούδι, αλλά και τις συνεργασίες του με «μεγάλους» καλλιτέχνες, των οποίων έχει υπογράψει τη μουσική σε τεράστιες επιτυχίες τους, έκαναν τον τραγουδιστή να συγκινηθεί.

Η στιγμή όμως που πραγματικά ο Βασίλης Δήμας «έχασε» τα λόγια του, μη ξέροντας στη συνέχεια πώς να ευχαριστήσει αυτούς του τρεις σπουδαίους καλλιτέχνες που του έκαναν την τιμή να μιλήσουν για εκείνον, ήταν όταν βλέποντας στο βίντεο τον Σταμάτη Γονίδη να τον αποθεώνει αλλά και ακούγοντας τον Πασχάλη Τερζή να ξεδιπλώνει δημόσια τα συναισθήματά του για το ταλέντο του και τον χαρακτήρα του.

«Χαίρομαι πολύ που θα μιλήσω για τον Βασίλη γιατί τον αγαπάω πολύ, είναι πολύ αξιόλογος καλλιτέχνης, πολυτάλαντος συνθέτης, οργανοπαίκτης, τραγουδιστής. Το γεγονός ότι ο Λευτέρης Παπαδόπουλος του εμπιστεύτηκε τα τραγούδια του νομίζω πώς λέει πολλά. Εύχομαι να πάει πολύ ψηλά εκεί που του αξίζει. Είναι ταλαντούχος, αξιόλογος μουσικός και πολύ καλός άνθρωπος» εξομολογήθηκε δημόσια για τον Βασίλη Δήμα ο Πασχάλης Τερζής.

 Δείτε περισσότερα στο βίντεο 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top