Βάλε χρώμα στην γκαρνταρόμπα ... και τη ζωή σου!

Αυτά είναι τα top χρώματα της σεζόν!

Άνοιξη- Καλοκαίρι 2018: Τα χρώματα που επικρατούν

Κάνοντας μια βόλτα στις βιτρίνες και στα μαγαζιά τη συγκεκριμένη ανοιξιάτικη περίοδο θα έχεις αντιληφθεί πως το χρώμα (γενικά και ειδικά) επικρατεί! Ποια είναι όμως τα πιο hot χρώματα της σεζόν και πώς μπορείς να τα συνδυάσεις και να κλέψεις όλες τις εντυπώσεις; Πάρε ιδέες από τις fashion bloggers και δημιούργησε τα δικά σου χρωματιστά outfits!

Βιολετί

Carousel

Το βιολετί (Ultra Violet) είναι το χρώμα της χρονιάς -όπως αποφάσισε και η Pantone- και φυσικά, δεν πρέπει να λείπει από τη γκαρνταρόμπα μας.

Ροζ

Τo millennial pink παραμένει στη μόδα, ωστόσο, τη σεζόν αυτή είναι στη μόδα και άλλες πολύ θηλυκές αποχρώσεις του ροζ, όπως το Pink Lavender και το Rapture Rose. 

Κόκκινο

Το εντυπωσιακό κόκκινο σε όλες του τις αποχρώσεις έχει λατρευτεί κατά κόρον τόσο από τις γυναίκες, όσο και από άνδρες. Τη σεζόν αυτή το Cherry Tomato είναι μία από τις top αποχρώσεις του κόκκινου. Πρόκειται για ένα έντονο και αυστηρό κόκκινο χρώμα που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Κίτρινο – Πορτοκαλί

Δυο ακόμη από τα κορυφαία χρώματα για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018 είναι τα Meadowlark Yellow και το Safety Orange. Το πρώτο είναι ένα έντονο κίτρινο που δίνει χαρά και ζωντάνια, ενώ το δεύτερο είναι ένα επίσης πολύ χαρούμενο χρώμα για τη σεζόν.

Επιμέλεια: Κατερίνα Καραγιάννη

πηγή φωτογραφιών : Instagram

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top