Μαρέβα Μητσοτάκη: «Με χαροποίησε ιδιαίτερα που η Έφη Αχτσιόγλου επέλεξε πουκάμισό μου»

Τι είπε η επιχειρηματίας σε συνέντευξή της

Την παραδοσιακή φορεσιά… μόδα , έκανε η Μαρέβα Μητσοτάκη όπως δηλώνει σε συνέντευξη της. Η επιχειρηματίας σύζυγος του προέδρου της ΝΔ , αποκαλύπτει μάλιστα και ποια υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει ρούχα από το διάσημο brand της.

Η κόντρα της κυβέρνησης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, περνάει και μέσα από τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της συζύγου του, Μαρέβα. Άλλο όμως η πολιτική κι άλλο η μόδα. Εκεί, οι γυναίκες συνεννοούνται καλύτερα.

 «Η υπουργός Εργασίας, η κυρία Αχτσιόγλου , έχει εμφανιστεί σε τηλεοπτικό πάνελ με το πουκάμισοHera, σε χρώμα χακί. Αυτό μας χαροποίησε ιδιαίτερα».

Η Μαρέβα Μητσοτάκη εξάρει τις στυλιστικές επιλογές της υπουργού Εργασίας. Όπως επίσης και την …τόλμη της να φορέσει ρούχο απο την ιδεολογική της αντίπαλο.

«Η Έφη Αχτσιόγλου είναι μια πολύ κομψή κυρία»

«Η κυρία Αχτσιόγλου είναι , κατά γενική ομολογία μια πολύ κομψή κυρία. Το γεγονός ότι φόρεσε αυτό που της άρεσε , με μόνο κριτήριο το γούστο και την κομψότητα, ελπίζουμε να γίνει παράδειγμα και σε άλλους».

Η επιχειρηματίας μιλάει με πάθος για τις παραδοσιακές ελληνικές φορεσιές που ενέπνευσαν τα ακριβά της πουκάμισα , τις φούστες , τα καφτάνια. Λέει επίσης ότι η αγαπημένη της διαδρομή στο κέντρο είναι ο άξονας Εξάρχεια- Πατησίων, που αν αναπλαστεί , θα γίνει το πιο ωραίο κομμάτι της Αθήνας.

Την πολιτική συζήτηση την αποφεύγει. Απαντά όμως για τις επιθέσεις που δέχεται.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη λέει πως δεν της είναι καθόλου ευχάριστο ότι έχει γίνει στόχος μιας συστηματικά κακόβουλης κριτικής.  

«Οι πολίτες έχουν καταλάβει πια ότι ο πραγματικός στόχος των επιθέσεων αυτών δεν είμαι εγώ αλλά ο σύζυγος μου»,  αναφέρει χαρακτηριστικά.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top