Μπόρες και την Τρίτη! Ποιοι θα κάνουν άφοβα βουτιές; Αναλυτική πρόγνωση του καιρού

Τι είπε ο μετεωρολόγος Μανώλης Ανανδρανιστάκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Την απότομη αλλαγή του καιρού με τις βροχές και τις καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας και στην Αττική σχολίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο μετεωρολόγος Μανώλης Ανανδρανιστάκης.

Τι καιρό θα κάνει την Τρίτη

«Στην δυτική Ελλάδα ο καιρός θα είναι αρκετά καλός, βελτιωμένος με ηλιοφάνεια, όμως στα ανατολικά θα έχουμε τοπική συννεφιά. Το πρωί βροχές και κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες θα πέσουν στην κεντρική και ανατολή Μακεδονία, στη Θράκη, στο Ανατολικό και Βόρειο Αιγαίο. Το μεσημέρι και το απόγευμα της Τρίτης καταιγίδες θα έχουμε και στις ορεινές περιοχές της ανατολικής Πελοποννήσου. Στην Ανατολική Στερεά υπάρχει μικρή πιθανότητα για λίγες μπόρες, όπως και στην Αθήνα. Οι άνεμοι γενικά δεν θα είναι ιδιαίτερα ενισχυμένοι, 5 μποφόρ στο Αιγαίο, ενώ στο Ιόνιο θα είναι βορειοδυτικοί μέχρι 6 μποφόρ και η θερμοκρασία σε κανονικά για την εποχή επίπεδα μέχρι 33 βαθμούς κελσίου. Στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη θα έχουμε 30-31 βαθμούς κελσίου», είπε ο μετεωρολόγος Μανώλης Ανανδρανιστάκης.

«Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός βελτιώνεται. Θα είναι αρκετά καλός με λιακάδα σε όλη τη χώρα. Την Τετάρτη θα έχουμε ένα μελτεμάκι με ένταση 5-6 μποφόρ, ενώ την Πέμπτη 6-7 μποφόρ στις Κυκλάδες και κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες», πρόσθεσε.

«Την Παρασκευή, επίσης θα έχουμε καλό καιρό, ωστόσο θα ενισχυθεί το μελτέμι, φτάνοντας και τα 7 μποφόρ στο Αιγαίο», είπε ο ίδιος. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top