Η δίψα για περιπέτεια αψηφά τον φόβο- Δεν φοβούνται την τρομοκρατία οι τουρίστες!

Δεν ακυρώνουν τις διακοπές τους, παρά τον "τυφώνα" εξελίξεων

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ισπανία ξύπνησαν ξανά το φόβο σε Έλληνες και ξένους ταξιδιώτες. Όπως, όμως, θα δείτε στο βίντεο, ελάχιστοι ακύρωσαν τις ήδη κλεισμένες τους διακοπές στο εξωτερικό, καθώς φοβήθηκαν μήπως χάσουν τα χρήματά τους. 

Η Τσε ήρθε από την Κίνα στην Αθήνα κι από εδώ... θα συνεχίσει το ταξίδι της σε Ιταλία και Γαλλία. Η τρομοκρατία δεν θα βάλει "φρένο" στα σχέδιά της, λέει. «Φοβάμαι λίγο, αλλά εμπιστεύομαι τα συστήματα ασφαλείας της κάθε χώρας. Δεν πρόκειται να αλλάξω τους σταθμούς του ταξιδιού μου!».

Και δεν είναι η μόνη… Το ίδιο μας αποκαλύπτει κι η Πάτυ από την Νέα Ζηλανδία. «Πήγα Βερολίνο, Ισπανία, Γαλλία, Αγγλία, Πράγα... Είχα μια ανησυχία, αλλά δεν μπορείς να ξέρεις, οπότε δεν θα με σταματήσει από το να ταξιδεύω. Υπάρχουν τρελοί άνθρωποι παντού άλλωστε!».  

Οι περισσότεροι τουρίστες με τους οποίους συνομιλήσαμε μας είπαν ότι δεν φοβούνται! Συνεχίζουν τα ταξίδια τους ανά την Ευρώπη, προτιμώντας μάλιστα τις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Από την ημέρα που ο ISIS «χτύπησε» την Ισπανία, πάντως, ακυρώσεις ταξιδιών δεν έγιναν. Όπως αποκαλύπτει η κα. Μαρία Αλιφραγκή, ιδιοκτήτρια τουριστικού πρακτορείου, «δεν είχαμε ακυρώσεις, γιατί είχαν κλείσει τα πακέτα τους κι ήταν δύσκολο να πάρουν τα χρήματά τους πίσω. Αυτό που πιστεύω, όμως, είναι ότι οι επόμενοι, οι εκδρομείς του Σεπτεμβρίου –Οκτωβρίου, δεν θα κλείσουν για μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις εύκολα. Θα το αναβάλλουν ή θα κλείσουν σε κάποια χώρα που δεν αποτελεί στόχο».

Φαίνεται πως η… «δίψα» για νέες περιπέτειες υπερνικά το φόβο!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top