Χαρείτε τη ΖΕΣΤΗ γιατί έρχονται...ΒΡΟΧΕΣ! Που θα χτυπήσει ο ΚΑΥΣΩΝΑΣ-Αναλυτική πρόγνωση ΚΑΙΡΟΥ

Τι είπε ο μετεωρολόγος Μανώλης Ανανδρανιστάκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Το Σαββατοκύριακο πλησιάζει και ο μετεωρολόγος Μανώλης Αναδρανιστάκης έκανε τη δική του πρόγνωση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με την Μάρα Ζαχαρέα για τον καύσωνα που έρχεται.

«Οι θερμές αέριες μάζες και οι υψηλές πιέσεις που είχαμε τις τελευταίες μέρες στη Δυτική Ευρώπη μετακινούνται προς την χώρα μας και έτσι περιμένουμε άνοδο της θερμοκρασίας», είπε αρχικά ο Μανώλης Αναδρανιστάκης.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

«Αύριο Παρασκευή η θερμοκρασία θα ανέβει στους 37 βαθμούς κελσίου! Το Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία θα ανέβει κι άλλο, αγγίζοντας τους 39 βαθμούς σε πολλές περιοχές. Ο καιρός γενικά θα είναι καλός. Λίγες τοπικές μπόρες θα πέσουν το απόγευμα (Σάββατο/Κυριακή) στα ηπειρωτικά, μόνο σε ορεινές περιοχές. Στα νησιά η θερμοκρασία θα είναι χαμηλότερη εξαιτίας της θάλασσας. Θα έχουμε ένα ασθενές βοριαδάκι, τοπικά ίσως 3-4 μποφόρ», είπε ο μετεωρολόγος.

«Πιο συγκεκριμένα, το Σαββατοκύριακο 39 βαθμούς κελσίου θα έχουμε σε: Λάρισα και Σέρρες. 38-39 βαθμούς θα έχουμε σε Αθήνα, Άργος. 37 βαθμούς Κελσίου θα έχουμε σε: Αγρίνιο, Θεσσαλονίκη και Βόλο», πρόσθεσε ο ίδιος.

ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

«Οι παραπάνω θερμοκρασίες θα διατηρηθούν και την επόμενη εβδομάδα, έτσι οι συνθήκες δεν θα είναι ιδιαίτερα καλές, ιδιαίτερα στα μεγάλα αστικά κέντρα. Η ατμόσφαιρα δεν θα είναι ευχάριστη, καθώς θα υπάρχει αυξημένη υγρασία», είπε ο Μανώλης Αναδρανιστάκης.

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ;

«Ο καιρός την επόμενη Παρασκευή φαίνεται πως θα αλλάξει ξανά, όμως είναι αρκετά νωρίς να πούμε με σιγουριά. Δεν αποκλείεται να έχουμε όμως πάλι βροχοπτώσεις», πρόσθεσε ο ίδιος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top