ΦΟΝΙΚΟ Μοσχάτου: ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ σπάει τη σιωπή της η "πέτρα του σκανδάλου"- Τι λέει για τον παραολυμπιονίκη και το θύμα

Γιατί δεν πήγε στην κηδεία του πρώην άντρα της-Πρώτη ανάρτηση: 29-03-2017 14:14

Στον Ιερό Ναό Αναστάσεως στο Κερατσίνι, εκεί που παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος για τον 47χρονο επιχειρηματία Μάριο Λουκόπουλο, βρέθηκε η κάμερα του Star και η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Συγγενείς και φίλοι που πήγαν να του πουν το στερνό αντίο, τον χαρακτήρισαν «πολύ καλό παιδί», λέγοντας ότι δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν, παρά τα όσα ακούγονται γι’ αυτόν τις τελευταίες μέρες. Βοηθούσε πάρα πολύ την οικογένειά του, έψαχνε να βρει χρήματα για να ταΐσει τα παιδιά του και η επιχείρησή του αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Η αντίδραση της Κατερίνας, της 42χρονης πρώην συζύγου του θύματος, τη μέρα του τελευταίου αντίο, δείχνει ότι η γυναίκα δεν έχει αντιληφθεί απολύτως τι συνέβη στον 47χρονο. Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Κατερίνα είπε συγκεκριμένα ότι «τον αγαπούσα και τον αγαπώ», παρά το γεγονός ότι, κάποτε, επί 7 ώρες της είχε ένα πιστόλι στο κεφάλι και της ζητούσε επίμονα να σταματήσει να έχει σχέση με τον παραολυμπιονίκη, που κατηγορείται για τη δολοφονία του 47χρονου. Η γυναίκα επιμένει, λέει και ξαναλέει πόσο τον αγαπούσε.

Η 42χρονη, για τους δικούς της λόγους, ψυχολογικούς και υγείας, δεν μπόρεσε να πάει στην κηδεία. Για τον παραολυμπιονίκη δεν θέλει ούτε να ακούσει. «Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνει» λέει χαρακτηριστικά. «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι θα κάνει από ‘δω και πέρα, τι θέλει». Σημαντικές και βαριές κουβέντες. Η γυναίκα έχει μεταπτώσεις στην ψυχολογία και τη διάθεσή της: τη μια στιγμή έκλαιγε και την άλλη ήταν χαμογελαστή, μεταπτώσεις που φανερώνουν το σοκ και την άσχημη ψυχική της κατάσταση.

Πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι εκείνη είναι η αιτία του φονικού ή ότι έχει άμεση σχέση με τη δολοφονία του πρώην άντρα της. Η ίδια, όμως, αρνείται την οποιαδήποτε σχέση ή ανάμειξη, έχει παραδεχθεί, όμως, ότι είχε συναντήσει τον κατηγορούμενο παραολυμπιονίκη 3-4 φορές, τα τελευταία χρόνια.

Παρεμφερής είναι και η κατάθεση του παραολυμπιονίκη στην αστυνομία, όσο και στον εισαγγελέα, στον οποίο κατέθεσε πριν από λίγες ημέρες.  

Τι λέει ο κουμπάρος του θύματος    

Ο κουμπάρος του άτυχου Μάριου δήλωσε κατηγορηματικά ότι την Κατερίνα την αγαπούσε πολύ ο επιχειρηματίας. «Αν και η επιχείρησή του δεν λειτουργούσε τους τελευταίους 3 περίπου μήνες, έβρισκε πάντα χρήματα από φίλους του για να καλύπτει τη διατροφή τους και τα οικογενειακά έξοδα».

«Κι ένα κατοικίδιο να έχεις, αν είναι η ώρα του να φύγει, δεν το σκοτώνεις έτσι. Ο άνθρωπος μπορεί να φτάσει σε ένα σημείο να μην ελέγχει τα νεύρα του και να ρίξει μια σφαίρα. Τώρα, πώς γίνεται να ρίξεις 3 ή 4 σφαίρες, να αφήσεις τον άλλον να ψυχορραγεί, να τον κλειδώσεις και να φύγεις, συγγνώμη αλλά δυσκολεύομαι να δεχθώ ότι ήταν εν βρασμώ ψυχής» λέει κάθετα ο κουμπάρος του θύματος. «Πρέπει να υπάρχει ένα συναισθηματικό υπόβαθρο γι’ αυτό το μίσος. Δείχνει εκδίκηση».

Με την Κατερίνα, την «πέτρα του σκανδάλου» για την οποία έγινε το φονικό, έχει χρόνια να μιλήσει. Στην ερώτηση αν η γυναίκα αγαπούσε τον Μάριο, ο κουμπάρος του ζευγαριού κομπιάζει. «Όταν τους πάντρεψα εγώ, τον αγαπούσε. Το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα, δεν μπορώ να σας το πω. Οι δηλώσεις της στην τηλεόραση μου φάνηκαν ψυχρές, για να σας πω την αλήθεια».

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top