Πάνω από 65 κιλά ηρωίνης και δεκάδες  χιλιάδες  ευρώ έχουν εντοπιστεί  μέχρι στιγμής στην  απομονωμένη αγροικία που όπως είχε αποκαλύψει το Star ήταν το κρησφύγετο ενός από τα μεγαλύτερα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών στη χώρα μας.

Θέμα χρόνου είναι σύμφωνα με την αστυνομία η σύλληψη του 32χρονου Αλβανού βαρόνου ναρκωτικών που είχε ως ορμητήριο μια απομονωμένη αγροικία κρυμμένη μέσα σε έναν ελαιώνα, στην περιοχή της Λαυρεωτικής.

Οι αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών από την περασμένη Παρασκευή, ξεθάβουν συνεχώς πλαστικά βαρέλια γεμάτα με μικρά αυτοσχέδια πακέτα που περιέχουν σκληρά ναρκωτικά. Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί πάνω από 65 κιλά καθαρής ηρωίνης αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, καθώς και δεκάδες κιλά μιας σκόνης που η εγκληματική οργάνωση χρησιμοποιούσε ως υλικό πρόσμιξης για να νοθεύει τα ναρκωτικά πριν αυτά διοχετευθούν  στην παράνομη αγορά.

Κατά τη διάρκεια της εφόδου στην αγροικία οι αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών συνέλαβαν τέσσερα άτομα, ανάμεσά τους κι δύο ανήλικους, έναν 14χρονο και μια 16χρονη που ήταν μέλη της οικογένειας των Ρομά, οι οποίοι διακινούσαν την ηρωίνη και είχαν ως ρόλο να θάβουν τα ναρκωτικά στην αγροικία και να τα διοχετεύουν σε άλλους διακινητές.

Λίγο νωρίτερα είχαν συλληφθεί σε ενέδρα άλλα δύο μέλη της σπείρας που μόλις είχαν παραλάβει από την αγροικία και μετέφεραν με το αυτοκίνητό τους 5 κιλά ηρωίνη. Οι αστυνομικοί στην αγροικία βρήκαν ένα μικρό οπλοστάσιο και άφθονο χρήμα.

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα ναρκωτικών και στη Λαμία

Τεράστιο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών με δεκάδες μέλη  εξαρθρώθηκε και στη Λαμία. Οι αστυνομικοί μετά από έρευνες σε σπίτια  βρήκαν χασίς, ηρωίνη, κοκαΐνη αλλά και όπλα. Ένας από τους συλληφθέντες μάλιστα προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του πέφτοντας με τις χειροπέδες από τον δεύτερο όροφο του αστυνομικού μεγάρου της Λαμίας και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

 

ΔΕΙΤΕ ΤO VIDEO.

 

Tags: