Το STAR στο κρησφύγετο του «Εσκομπάρ» της Αττικής-Ανήλικοι διακινητές και χρυσά νταραβέρια

Θέμα χρόνου η σύλληψη του 32χρονου Αλβανού βαρόνου ναρκωτικών

Πάνω από 65 κιλά ηρωίνης και δεκάδες  χιλιάδες  ευρώ έχουν εντοπιστεί  μέχρι στιγμής στην  απομονωμένη αγροικία που όπως είχε αποκαλύψει το Star ήταν το κρησφύγετο ενός από τα μεγαλύτερα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών στη χώρα μας.

Θέμα χρόνου είναι σύμφωνα με την αστυνομία η σύλληψη του 32χρονου Αλβανού βαρόνου ναρκωτικών που είχε ως ορμητήριο μια απομονωμένη αγροικία κρυμμένη μέσα σε έναν ελαιώνα, στην περιοχή της Λαυρεωτικής.

Οι αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών από την περασμένη Παρασκευή, ξεθάβουν συνεχώς πλαστικά βαρέλια γεμάτα με μικρά αυτοσχέδια πακέτα που περιέχουν σκληρά ναρκωτικά. Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί πάνω από 65 κιλά καθαρής ηρωίνης αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, καθώς και δεκάδες κιλά μιας σκόνης που η εγκληματική οργάνωση χρησιμοποιούσε ως υλικό πρόσμιξης για να νοθεύει τα ναρκωτικά πριν αυτά διοχετευθούν  στην παράνομη αγορά.

Κατά τη διάρκεια της εφόδου στην αγροικία οι αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών συνέλαβαν τέσσερα άτομα, ανάμεσά τους κι δύο ανήλικους, έναν 14χρονο και μια 16χρονη που ήταν μέλη της οικογένειας των Ρομά, οι οποίοι διακινούσαν την ηρωίνη και είχαν ως ρόλο να θάβουν τα ναρκωτικά στην αγροικία και να τα διοχετεύουν σε άλλους διακινητές.

Λίγο νωρίτερα είχαν συλληφθεί σε ενέδρα άλλα δύο μέλη της σπείρας που μόλις είχαν παραλάβει από την αγροικία και μετέφεραν με το αυτοκίνητό τους 5 κιλά ηρωίνη. Οι αστυνομικοί στην αγροικία βρήκαν ένα μικρό οπλοστάσιο και άφθονο χρήμα.

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα ναρκωτικών και στη Λαμία

Τεράστιο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών με δεκάδες μέλη  εξαρθρώθηκε και στη Λαμία. Οι αστυνομικοί μετά από έρευνες σε σπίτια  βρήκαν χασίς, ηρωίνη, κοκαΐνη αλλά και όπλα. Ένας από τους συλληφθέντες μάλιστα προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του πέφτοντας με τις χειροπέδες από τον δεύτερο όροφο του αστυνομικού μεγάρου της Λαμίας και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

 

ΔΕΙΤΕ ΤO VIDEO.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top