Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Βρέθηκαν όπλα σε έρευνα στην Καλλιθέα

Πιο κοντά στους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς του εγκλήματος η αστυνομία

Οδεύει προς εξιχνίαση η δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Μετά τις προσαγωγές που έγιναν το Σάββατο, η αστυνομία βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς που στέρησαν τη ζωή του γνωστού ποινικολόγου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, πυροβολώντας τον μέσα στο δικηγορικό του γραφείο.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες είναι αισιόδοξοι, καθώς τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους μετά την επιχείρηση της Ασφάλειας που έγινε με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ (Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος) σε περιοχή της Καλλιθέας και ο εντοπισμός όπλων, τους φέρνουν ένα βήμα πιο «κοντά» στους δράστες.

Το επικρατέστερο σενάριο που ερευνούν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση της δολοφονίας του γνωστού ποινικολόγου είναι ότι οι δύο αλλοδαποί άντρες επισκέφθηκαν το δικηγορικό γραφείο έπειτα από εντολή που δόθηκε από άτομο που βρίσκεται στον Κορυδαλλό και με στόχο να εκβιάσουν τον δικηγόρο.

Το γεγονός όμως ότι οι δύο άντρες δεν έλαβαν κανένα μέτρο προφύλαξης, αφήνοντας τα πρόσωπά τους σε κοινή θέα, και δε φρόντισαν ώστε να μην αφήσουν αποτυπώματα ή DNA, έχει βοηθήσει τις Αρχές να βρεθούν ένα βήμα πιο κοντά στον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, η λήψη αποτυπωμάτων και DNA ήταν οι κύριοι λόγοι στους οποίους βασίστηκαν οι αστυνομικοί προκειμένου να προχωρήσουν στην προσαγωγή τριών αντρών το Σάββατο, για τους οποίους οι αρχές θεωρούν ότι πρόκειται για τα βασικά άτομα που ενδεχομένως κρύβονται πίσω από τη δολοφονία.
 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top