Αδίστακτο ζευγάρι «έγδυνε» σπίτια και καταστήματα στα Γλυκά Νερά

Είχε δώσει όρκο στην παρανομία

Μόνο περιπολίες δεν έβγαλαν στους δρόμους τη νύχτα οι κάτοικοι στα Γλυκά Νερά, για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν το αδίστακτο ζευγάρι που τρύπωνε κάθε τρεις και λίγο σε σπίτια και καταστήματα της περιοχής.

Σεσημασμένος για κλοπές ο άνδρας του παράνομου ζευγαριού συνέχισε ακάθεκτος  να μπουκάρει σε καταστήματα, έχοντας ως πρώτη  προτεραιότητα  τα χρήματα της ταμιακής μηχανής, χωρίς ωστόσο να ξεχνάει  να παίρνει και κάποιο δωράκι για την αγαπημένη του συνεργό.

Όπως λένε οι κάτοικοι στα Γλυκά Νερά,  τους δύο τελευταίους μήνες οι ληστείες, οι κλοπές και οι διαρρήξεις  έχουν χτυπήσει κόκκινο, υποχρεώνοντας τους καταστηματάρχες να βρίσκονται σε γενική επιφυλακή.

Παρά τη σύλληψη του ζευγαριού οι κάτοικοι είναι επιφυλακτικοί σε όσους πιστεύουν ότι τώρα θα μειωθεί η εγκληματικότητα στην περιοχή.Επισημαίνουν μάλιστα  ότι  η αστυνόμευση στα Γλυκά Νερά είναι πλέον μια γλυκιά ανάμνηση.

Όταν συνελήφθη ο 34χρονος  διαρρήκτης είχε στην κατοχή του ένα πιστόλι με αμπούλες, σπρέι πιπεριού, διαρρηκτικά εργαλεία καθώς και διάφορα κλοπιμαία. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top