ΣΔΟΕ: Κατέσχεσε 50.000 επώνυμα ρούχα "μαϊμού"

Χιλιάδες επώνυμα ρούχα, αξεσουάρ, ρολόγια πολυτελείας και παραποιημένα ταμπελάκια κατασχέθηκαν

Μεγάλη επιτυχία του ΣΔΟΕ

Στις δαγκάνες του ΣΔΟΕ πιάστηκε ένα ακόμα πολυεθνικό κύκλωμα, λίγο πριν "ρίξει" στην αγορά ένα τεράστιο φορτίο με προϊόντα- "μαϊμού". Χιλιάδες επώνυμα ρούχα, αξεσουάρ, ρολόγια πολυτελείας και παραποιημένα ταμπελάκια, κατασχέθηκαν και πάνε για καταστροφή. Το ορμητήριο του κυκλώματος είχε στηθεί στην Καλλιθέα και, μετά από παρακολούθηση ημερών, η σπείρα πιάστηκε επ' αυτοφώρω.

Έλληνας, Ιταλός και Κινέζος, με "βιτρίνα" έναν Κύπριο, ετοιμάζονταν να πουλήσουν πάνω από 50.000 ρούχα και αξεσουάρ "μαϊμού". Στην κατοχή τους βρέθηκαν και πάνω από 80.000 ταμπελάκια από φίρμες πολυτελείας, τα οποία κολλούσαν πάνω στα παραποιημένα προϊόντα, έτσι ώστε να φαίνονται ως γνήσια. Από εκεί, δείγματα των παραποιημένων στέλνονταν στο κατάστημα- βιτρίνα του Κύπριου προς άγρα πελατών και εν συνεχεία η απάτη ολοκληρωνόταν με την προσθήκη των σημάτων από τις γνωστές φίρμες ρούχων και αξεσουάρ.

Όλα ξεκίνησαν το περασμένο καλοκαίρι, όταν οι Ράμπο του ΣΔΟΕ έκαναν ντου σε αποθήκη 500 τ.μ. στη Ρόδο, όπου βρέθηκε τεράστιο φορτίο παραποιημένων προϊόντων από τη γειτονική Τουρκία. Οι ανακρίσεις των εμπλεκομένων έχουν οδηγήσει σε άλλα κυκλώματα, όπως αυτό της Καλλιθέας κι όπως λένε από το ΣΔΟΕ, "έπεται και συνέχεια".

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top