Ένας γάμος για το βιβλίο Γκίνες: Ο γαμπρός είναι 103 ετών και η νύφη 91!

Είναι 27 χρόνια μαζί

Ένας γάμος για το βιβλίο Γκίνες: Ο γαμπρός είναι 103 ετών και η νύφη 91!

Λένε πως «ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά» και αυτό είναι κάτι που ισχύει ��την περίπτωση του Τζορτζ Κίρμπι 103 ετών, και της Ντορίν Λάκι, 91 ετών!

Το ζευγάρι των νεόνυμφων αποφάσισε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια αίθουσα του ξενοδοχείου Langham του Ίστμπουρν στην νοτιοανατολική Αγγλία, το οποίο ανήκει στον Νιλ, τον γιο του Τζορτζ, και καλεσμένοι ήταν οι συγγενείς και στενοί φίλοι.

g1.jpg

Η νύφη η οποία επέλεξε να φορέσει ένα λευκό φόρεμα με μπλε μοτίβα λουλουδιών, σηκώθηκε για να φιλήσει τον νέο της σύζυγο, ο οποίος φορούσε σκούρο κοστούμι και ήταν καθισμένος σε μια αναπηρική καρέκλα στα χρώματα των παραολυμπιακών Αγώνων του 2012 που είχα�� διεξαχθεί στο Λονδίνο.

Η ηλικία και των δυο μαζί αγγίζει τα 194 έτη και καταρρίπτουν το προηγούμενο ρεκόρ των 191 ετών που κατείχαν από το 2002 οι Γάλλοι Φρανσουά Φερναντέζ και Μαντλέν Φρανσινό, σύμφωνα με το βιβλίο Γκίνες.

g2.jpg

Οι δυο τους είναι 27 χρόνια και μάλιστα η Ντορίν δήλωσε: «Ο Τζορτζ δεν μετανιώνει που δεν το έκανε νωρίτερα. Δεν θέλαμε να ασχοληθούμε με γάμους, όμως τελικά το αποφασίσαμε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top