Τα κινητά του μέλλοντος θα βλέπουν, θα ακούν, θα μυρίζουν και θα γεύονται!

Τεχνολογικά θαύματα μέχρι το 2018!

Δεξιότητες που ξεπερνούν ή έστω θα είναι συγκρίσιμες με αυτές των ανθρώπων, θα έχουν τα έξυπνα τηλέφωνα του μέλλοντος! Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο κολοσσός πληροφορικής και τεχνολογίας IBM, ο οποίος υπόσχεται πως μέσα σε μια πενταετία, τα έξυπνα τηλέφωνα θα έχουν δυνατότητες των 5 ανθρώπινων αισθήσεων, της όρασης, της ακοής, της όσφρησης, της γεύσης αλλά και της αφής!

smartphones.jpg

Όραση: Οι ειδικοί υπόσχονται πως σε μερικά χρόνια τα γκάτζετς θα μπορούν να αναγνωρίζουν τι είναι αυτό ��ου βλέπουν και να αναγνωρίζουν τα αντικείμενα και τα ζώα. Μάλιστα, θα μπορούν να βοηθούν τους γιατρούς να αντιλαμβάνονται πιο γρήγορα ορισμένα προβλήματα, όπως μια κακοήθη ελιά.

kinito ecg.jpg

Ακοή: Ειδικοί αισθητήρες θα μπορούν να αντιληφθούν τους ήχους όπως για παράδειγμα γιατί κλαίει ένα μωρό!

Όσφρηση: Ειδικοί αισθητήρες θα μπορούν να διαχωρίζουν τα χαλασμένα τρόφιμα ή ακόμη και τα βακτήρια στην αναπνοή!

assets_LARGE_t_420_16691536.jpg

Γεύση: Προτάσεις για τη διατροφή θα μπορούν να κάνουν οι συσκευές του μέλλοντος, συνδυάζοντας τις αγαπημένες διατροφικές συνήθειες του χρήστη με τις συμβουλές του θεράποντος ιατρού

Αφή: Το κορυφαίο;;; Μέσω διαδικτύου ο χρήστης θα μπορεί να «αγγίζει» ρούχα και παπούτσια, πριν τα παραγγείλει από τις «ψηφιακές» βιτρίνες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top