Ο Μπιλ Γκέιτς πρόβλεψε το YouTube, την Wikipedia και τις Plasma τηλεοράσεις!

Διαβάστε την προφητική συνέντευξη του Μπιλ Γκέιτς 20 χρόνια πριν

 Ο Μπιλ Γκέιτς πρόβλεψε το YouTube, την Wikipedia και τις Plasma τηλεοράσεις!
​Ο Μπιλ Γκέιτς ήταν ο άνθρωπος που έφτιαξε τους υπολογιστές, ήταν ο άνθρωπος που έφτιαξε τα πασίγνωστα Windows. Πάνω από όλα, ο ιδρυτής της Microsoft κατάφερε να προβλέψει ένα μέλλον που όμως δεν πραγματοποίησε ποτέ ο ίδιος!

Ο Μπιλ Γκέιτς φαίνεται ότι είχε ένα ιδιαίτερο χάρισμα! Μπορούσε να"βλέπει" πολλά χρόνια μπροστά! Το 1987 σε συνέντευξη του στο περιοδικό «Όμνι» είχε δηλώσει πως σε 20 χρόνια από τότε, θα υπήρχαν sites, πολλά προγράμματα υπολογιστών, μέχρι και λεπτές τηλεοράσεις υψηλής ανάλυσης!

Πράγματα που επιβεβαιώθηκαν κοντά στο 2007, με τα sites που έχουν απίστευτο όγκο πληροφοριών (YouTube, Wikipedia) με τα προγράμματα που μπορούν ν' αναγνωρίζουν και να ακολουθούν ανθρώπινες εντολές (της apple το Siri), ακόμη και με τις μικρές και λεπτές τηλεόρασης με υψηλή ανάλυση (LCD).

"Ο κόσμος θα μπει σε μια ψηφιακή εποχή!" είχε πει πριν από 20 χρόνια ο Μπιλ Γκέιτς, λόγια που επαληθέυτηκαν με το παραπάνω σήμερα!

Ωστόσο, άτυχος ο Μπιλ Γκέιτς που δεν πραγματοποίησε σχεδόν καμία από τις προβλέψεις του αφού ο ίδιος όλα αυτά τα χρόνια απασχολημένος με τα Windows, άφησε τους μεγάλους αντιπάλους του -Apple και Google- να πραγματοποιήσουν αυτά τα μεγάλα κατορθώματα!

Κανείς δεν ξέρει γιατί ο Μπιλ Γκέιτς δεν προσπάθησε να κάνει πραγματικότητα της προβλέψεις του...αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο!

Τα Windows έχουν χάσει απίστευτα πολλά εκατομμύρια ευρώ....!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top