«Τα βράδια είμαι ελεύθερη... πάρε με τηλέφωνο σε παρακαλώ»

Η απάντηση της Ελένης στην πρόταση του Αλέξανδρου Ρήγα

Την βλέπετε την Ελένη μας; Την βλέπετε καλά; Δείτε την στην μεσημεριανή ζώνη όσο είναι καιρός γιατί, προλαβαίνετε δεν προλαβαίνετε. Η Ελένη σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να παίξει στο θέατρο. Πάει το χάνουμε το κορίτσι. «Ναι, ναι, ναι», απάντησε στην πρόταση-έκπληξη που της έκανε μέσα από τ��ν συνέντευξή του στο Down Town ο Αλέξανδρος Ρήγας να γράψει έργο με πρωταγωνίστρια την πάλαι ποτέ βασίλισσα της πρωινής ζώνης.

«Διαβάζω λοιπόν ότι 20 χρόνια μετά την πρώτη και μοναδική συμμετοχή μου σε σήριαλ, ο Αλέξανδρος Ρήγας μου κάνει ανοικτή πρόταση. Έχει δει σε μένα ταλέντο κωμικού; Και περιμένει από μένα να τον πάρω τηλέφωνο και να μιλήσουμε για την πρόταση; Μας δουλεύεις Αλέξανδρε; Εγώ εδώ είμαι. Σε περιμένω. Όπως ξέρεις τα βράδια μου είμαι ελεύθερη. Βέβαια, τις περισσότερες φορές, κοιμάμαι νωρίς. Αλλά εάν πιω δυο τρεις καφέδες, μένω και ξύπνια. Άμα σκεφτείς κάτι, ΤΩΡΑ είναι η ώρα!!!»

Νομίζετε ότι αρκέστηκε σε αυτό; Πέντε ολόκληρα λεπτά απαντούσε στον σεναριογράφο ότι όχι μόνο σκέφτεται θετικά την πρόταση, αλλά μην σας πούμε ότι δεν έβλεπε την ώρα και την στιγμή κιόλας να της γίνει μια πρόταση και κάπως διαφορετική…

Βουρ στο σανίδι, είπε η Ελένη με τον τρόπο της, λοιπόν, αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Πρώτα επιστράτευσε το νεαρό της ηλικίας της, που της δίνει όλο το περιθώριο να δοκιμάσει και κάτι άλλο: «Εγώ δεν έχω σκεφτεί ακόμη τίποτα, αλλά άμα είναι να γίνει κάτι να συντονιστεί η σκέψη μου με την σκέψη σου. Άκου λέει… Ναι, ναι, ναι. Βεβαίως είναι η απάντηση. Άλλωστε, είμαι τόσο νέα που μπορώ να δοκιμάσω και κάτι άλλο στην καριέρα μου. Βεβαίως και είμαι διαθέσιμη σε πράγματα που μπορώ να κάνω και να έχει και πλάκα γιατί εμένα, όπως μου αρέσει να γελάω με τους άλλους, έτσι θέλω και οι άλλοι να γελάνε μαζί μου».

Μετά, το «καρφί» ήταν για τα προσ��πικά της: «Θέλω ευχάριστα πράγματα. Δεν θέλω άλλα δράματα. Δεν μου πάνε τα δράματα βρε παιδί μου. Τί το σκέφτεσαι καλέ και δεν με παίρνεις τηλέφωνο; Πάρε με τηλέφωνο Αλέξανδρε σε παρακαλώ…»

Ωχ, ωχ, ωχ... Να δείτε που η επίσημη πρόταση είναι ζήτημα χρόνου... Δείτε τί είπε μέσα από την εκπομπή της και θα καταλάβετε τον ενθουσιασμό της μόλις είδε την συνέντευξη του Αλέξανδρου Ρήγα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top