Elif: Η Ελίφ πάει να δει τη μαμά της στη φυλακή - Δείτε το νέο επεισόδιο

Μη χάσετε τις εξελίξεις του επεισοδίου της Τετάρτης 22/6

Δείτε πώς τελείωσε το προηγούμενο επεισόδιο της Elif (1080) 

Οι δύσκολες στιγμές συνεχίζονται για την Ελίφ και τη Μελέκ καθώς λαχταρούν η μία την άλλη. Η Χουμεϊρά πηγαίνει την Ελίφ στο επισκεπτήριο της φυλακής αλλά δυστυχώς η Ελίφ δεν μπορεί να δει τη μητέρα της καθώς φτάνουν αργά.

Δείτε το νέο επεισόδιο της Elif (1081)

Δείτε όλα τα νέα επεισόδια της Elif στη σελίδα https://www.star.gr/tv/seires/elif

Η Μελέκ περιμένει την Ελίφ να έρθει να την επισκεφθεί και είναι πολύ ενθουσιασμένη, χαρούμενη και αισιόδοξη. Όμως η μέρα της επίσκεψης τελειώνει άσχημα και για τις δύο. Η Ελίφ είναι δυστυχισμένη και η Χουμεϊρά παλεύει να την παρηγορήσει. Αντιμετωπίζει την Ελίφ με στοργή αφού τη λυπάται πολύ.

Δείτε το προηγούμενο επεισόδιο της Elif (1080)

Εν τω μεταξύ, η Κιγιμέτ αναλαμβάνει δράση με σκοπό να βλάψει τη Μελέκ και πηγαίνει στη φυλακή για να κάνει μια συμφωνία με τη Φιντάν. Η Φιντάν αποδέχεται την πρόταση συνεργασίας της Κιγιμέτ και τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα για τη Μελέκ, η οποία αρρωσταίνει εξαιτίας της Φιντάν. Η Τσιτσέκ και η Γκαρίς είναι οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές της Μελέκ στη φυλακή και κάνουν ό,τι μπορούν για να την προστατεύσουν αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να σταθεί κανείς απέναντι στη Φιντάν, αφού την υποστηρίζει και ο φύλακας του κοιτώνα.

Ο Μαχίρ είναι το άλλο άτομο που δεν μπόρεσε να επισκεφθεί τη Μελέκ στη φυλακή λόγω τροχαίου ατυχήματος. Πηγαίνει την επόμενη μέρα για να τη δει αλλά οι αστυνομικοί δεν του το επιτρέπουν. Ο Μαχίρ μαθαίνει ότι η Μελέκ είναι άρρωστη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top