Ελεονώρα Μελέτη: Ανανεωμένη και στιλάτη στη φωτογράφηση για τη νέα σεζόν

Θα παρουσιάζει πρωϊνή εκπομπή στον Alpha 11:00-13:00

Τη νέα τηλεοπτική σεζόν η Ελεονώρα Μελέτη θα βρεθεί στην πρωινή ζώνη 11.00-13.00 στο καθημερινό πρόγραμμα του Alpha με αρχισυντάκτη τον Νίκο Μάνεση. Η εκπομπή της θα κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου και αυτό το διάστημα η παρουσιάστρια βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για το νέο τηλεοπτικό της εγχείρημα, για το οποίο έχει δημιουργικό άγχος και ανυπομονησία.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Alpha: «Η Ελεονώρα Μελέτη μπροστά από τις κάμερες και μαζί της, ο Νίκος Μάνεσης, ενορχηστρωτής κι εμψυχωτής της ομάδας, δημιουργούν, για τη νέα σεζόν, μία εναλλακτική, πρωινή ενημερωτική εκπομπή. Καθημερινά, από τις 11:00 το πρωί της Δευτέρας έως και την Παρασκευή, για δύο ώρες, η Ελεονώρα Μελέτη θα μεταφέρει τον παλμό των γεγονότων και θα παραδίδει τη σκυτάλη της ενημέρωσης στον Νίκο Μάνεση που συνεχίζει για 4η σεζόν το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10:00».

Το μεσημέρι της Τρίτης, η Ελεονώρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια selfie που έβγαλε στα παρασκήνια της φωτογράφισής της για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και στη λεζάντα που την συνόδευε έκανε μια δημόσια εξομολόγηση για αυτό το διάστημα που περνάει στην Αθήνα και όχι κάνοντας διακοπές σε κάποιο μέρος της Ελλάδας.

«Κάποιοι ακόμα Αθήνα, ανάμεσα σε αυτούς κ εγώ… μέχρι τις 31 Ιουλίου έχουμε ζωντανά κάθε μέρα 7-10 παρέα με τον @raptis_nick την εκπομπή μας και εσάς, το ραδιοφωνικό μας παρεάκι στο @dromos898fm, ένα παρεάκι που μας έφτασε ψηλά φέτος, και ευχαριστούμε πολύ, πολύ όμως, γι αυτό… και έχουμε και ετοιμασίες για τη νέα σεζόν, με «επιστροφές-καταστροφές» που λέει κ το λαϊκό άσμα, σε παλιά λημέρια… μόλις τελειώσαμε τη φωτογράφιση για τη νέα τηλεοπτική χρόνια… την Παρασκευή έρχεται και το τρέιλερ… και ενδιάμεσα, τηλέφωνα, πολλά τηλέφωνα, και δυσκολίες, και «ευκολάκια», απρόοπτα, και αναμενόμενα, ευχάριστα, και ξενέρωτα, αστεία, και «αστειότητες», θεμιτά, και αθέμιτα, αλλά εμείς εδώ… ποζάρουμε για Instagram. Θα έρθει κ η σειρά μας. Και για διακοπές, και για «διακοπές». Και για να έρθουμε και για να φύγουμε, και για δράση, και για αντίδραση… όρεξη να ‘χουμε! Και μεζεδάκια… #photoshoot #mood «#portraitphotography #tv» , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κάποιοι ακόμα Αθήνα, ανάμεσα σε αυτούς κ εγώ... μέχρι τις 31 Ιουλίου έχουμε ζωντανά κάθε μέρα 7-10 παρέα με τον @raptis_nick την εκπομπή μας κ εσάς, το ραδιοφωνικό μας παρεάκι στο @dromos898fm , ένα παρεάκι που μας έφτασε ψηλά φέτος, κ ευχαριστούμε πολύ, πολύ όμως, γι αυτό... κ έχουμε κ ετοιμασίες για τη νέα σεζόν, με επιστροφές , σε παλιά λημέρια... μόλις τελειώσαμε τη φωτογράφιση για τη νέα τηλεοπτική χρόνια... τη Παρασκευή έρχεται κ το τρειλερ... κ ενδιάμεσα, τηλέφωνα, πολλά τηλέφωνα, κ δυσκολίες, κ «ευκολάκια» , απρόοπτα, κ αναμενόμενα,ευχάριστα, κ ξενέρωτα, αστεία, κ «αστειότητες», θεμιτά, κ αθέμιτα, αλλά εμείς εδώ... ποζάρουμε για Instagram. Θα έρθει κ η σειρά μας. Κ για διακοπές, κ για «διακοπές» Κ για να έρθουμε κ για να φύγουμε, κ για δράση, κ για αντίδραση... όρεξη να χουμε! Κ μεζεδάκια... #photoshoot #mood #portraitphotography #tv make up/hair @thanosvogiatzis

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram) on

Έχοντας γίνει και πάλι ξανθιά, φανερά αδυνατισμένη και πιο όμορφη από ποτέ, η Ελεονώρα πόζαρε στον φακό ντυμένη στα λευκά.
Ελεονώρα Μελέτη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top