Europe Shine A Light: Απόψε ο διαφορετικός τελικός της Eurovision 2020

Το μήνυμα της Στεφανίας Λυμπερακάκη

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το διαφορετικό μουσικό event της Eurovision που έχει τίτλο: «Europe Shine A Light». Το show θα μεταδοθεί ζωντανά το βράδυ του Σαββάτου (16/05) στις 22.00 σε σχολιασμό της Μαρίας Κοζάκου.

Eurovision 2020: Έτσι θα γράψουν οι τηλεθεατές τη δική τους ιστορία!

 Η ΕΒU μέσα από την εκδήλωση έχει στόχο να τιμήσει με ένα διαφορετικό τρόπο τους 41 καλλιτέχνες που θα συμμετείχαν στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού που ακυρώθηκε, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, το «Eurovision: Europe Shine A Light» θα μας ταξιδέψει σε ολόκληρη την Ευρώπη και στην 65χρονη ιστορία του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, με εκπλήξεις, ζωντανές συνδέσεις και μαγνητοσκοπημένα μηνύματα θρύλων του μουσικού θεσμού.

Μάλιστα, η Στεφανία Λυμπερακάκη, η οποία θα εκπροσωπούσε τη χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό με το τραγούδι «SUPERG!RL» έκανε μια ανάρτηση στο Instagram γράφοντας μεταξύ άλλων: «Απόψε θα μπω σε εκατομμύρια σαλόνια που θα βρίσκονται  οπαδοί της Εurovision. Θα με δείτε στην ειδική εκπομπή «Europe: Shine a Light», μαζί με τους άλλους 40 συμμετέχοντες».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top