Rising Star: Σηκώθηκε ο τοίχος; Περνάς στην επόμενη φάση! - ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ του παιχνιδιού

Ο Γιώργος Λιάγκας εξήγησε όλα όσα θα γίνονται στο νέο μουσικό show του ΑΝΤ1

Η ομάδα είναι ενωμένη και αυτό φάνηκε και το μεσημέρι της Τρίτης, οπότε και Γιώργος Λιάγκας, Καλομοίρα, Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Κώστας Μακεδόνας, Χρήστος Μάστορας βρέθηκαν στα στούντιο ΚΑΠΑ και παρουσίασαν το «Rising Star».

Όλοι τους μίλησαν για ένα μουσικό show που έρχεται για να ανατρέψει τα δεδομένα και διαφοροποιείται από τα υπόλοιπα talent shows, μιας και πρόκειται για μια live ψυχαγωγική εκπομπή, στην οποία οι τηλεθεατές πρωταγωνιστούν με την ενεργό συμμετοχή τους.

15368842_10154127292161463_866195660_o.jpg

Σκοπός του προγράμματος είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να παρουσιάσουν το ταλέντο τους, ως τραγουδιστές, στην Ελλάδα. Στο εν λόγω πρόγραμμα μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε ε��διαφερόμενος ηλικίας 15 ετών και άνω (χωρίς ανώτατο όριο ηλικίας), χωρίς διάκριση ανάμεσα σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες.

Και μπορεί οι καρέκλες των κριτών να «γεμίσουν» από κορυφαίους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, όπως είναι αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω, αλλά αυτή τη φορά τον πρώτο λόγο έχουν οι τηλεθεατές, οι οποίοι και έχουν τη δυνατότητα να ψηφίζουν live τον διαγωνιζόμενο που επιθυμούν να δουν και στην επόμενη φάση μέσω της εφαρμογής “Rising Star Greece”.

Άλλωστε, το «Rising Star» διαφημίζεται «ως το πιο πρωτοποριακό και διαδραστικό talent show παγκοσμίως, που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ ενεργούς συμμετοχής των τηλεθεατών στη διαδικασία επιλογής των υποψηφίων».

Μεταξύ άλλων, και μιας και απομένουν μόνο λίγες ημέρες και ώρες προτού κάνει πρεμιέρα στον ANT1, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 21.00, ο Γιώργος Λιάγκας έχοντας στο πλευρό του την Καλομοίρα έδωσαν «εξηγήσεις» για τη διαδικασία του παιχνιδιού: πώς θα εμφανίζεται κάθε διαγωνιζόμενος και τι θα πρέπει να γίνει για να περάσει στην επόμενη φάση, όπως φαίνεται και στο βίντεο του star.gr.

15368841_10154127292166463_2082579483_o.jpg

Συγκεκριμένα, οι διαγωνιζόμενοι θα βρίσκονται πίσω από έναν μεγάλο ψηφιακό τοίχο, χωρίς οπτική επαφή με το κοινό και τους κριτές. Κάθε φορά που ένας τηλεθεατής θα δίνει θετική ψήφο στον εκάστοτε τραγουδιστή και εφόσον το επιθυμεί, θα εμφανίζεται η φωτογραφία του στον ψηφιακό τοίχο.

Τι είναι ο «Τοίχος»: Πρωταγωνιστής στο show είναι ένας μεγάλος ψηφιακός τοίχος που χωρίζει τον διαγωνιζόμενο, την ώρα της παράστασής του, από τους κριτές και το κοινό. Κάθε φορά που ένας τηλεθεατής θα δίνει θετική ψήφο στον εκάστοτε τραγουδιστή, θα εμφανίζεται η φωτογραφία του στον ψηφιακό τοίχο, εφόσον το επιθυμεί. Όταν οι ψήφοι των τηλεθεατών ξεπεράσουν τον απαιτούμενο αριθμό, το 70% δηλαδή, τότε ο «Τοίχος» αυτομάτως θα ανεβαίνει υποδηλώνοντας ότι ο υποψήφιος έχει περάσει στην επόμενη φάση του show.

Τι είναι το Blue Room (Μπλε Δωμάτιο); H Καλομοίρα κάθε Κυριακή θα βρίσκεται στο Blue Room, έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στα backstage μαζί με τους διαγωνιζόμενους, θα μας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ψηφοφορία και θα μας ενημερώνει για τις ανακοινώσεις στα social media σε πραγματικό χρόνο.

15387376_10154127292176463_1712969335_o.jpg

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ψήφος του κάθε κριτή αντιστοιχεί στο 7%.

Όσο για τον μεγάλο νικητή; Όταν έρθει η ώρα του τελικού μετά από 18 lives (χωρίζονται σε 6 στάδια, Live Auditions, Duels, Duets, Chairs, Ημιτελικός και Τελικός), τότε εκείνος θα λάβει δυο μοναδικά έπαθλα: ένα πλήρες δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρία Heaven Music αξίας 35.000€, καθώς και το χρηματικό ποσό των 50.000€.



Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε επίσης:

To star.gr ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ του Rising Star: Ρέμος, Βανδή, Μακεδόνας, Μάστορας ήταν εκεί!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top