ΠΑΝΙΚΟ έπαθε η Μενεγάκη! Τεχνικό πρόβλημα στην εκπομπή της την ώρα που τραγούδαγε η Γαρμπή!

Το playback και η εξηγήσεις της παρουσιάστριας

​Χαμός επικράτησε σήμερα το μεσημέρι στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, η οποία είχε καλεσμένη την Καίτη Γαρμπή!

Η τραγουδίστρια επισκέφθηκε την Ελένη, αλλά πριν καν ετοιμαστεί, η παρουσιάστρια έδωσε το σύνθημα! Η τραγουδίστρια μπήκε άρον άρον νομίζοντας ότι έχει καθυστερήσει και ξεκίνησε με βραχνάδα στη φωνή που δεν είχε προλάβει να ζεστάνει.

«Τη ματιάσαμε stop!», φώναξε η Ελένη Μενεγάκη και το ξαναπήραν από την αρχή. Το επόμενο τραγούδι, ωστόσο, έπαιξε playback κάτι που πρόδωσε η ίδια η Καίτη Γαρμπή στον αέρα.

Το τραγούδι διακόπηκε ξαφνικά και η Ελένη έδωσε διαφημίσεις για να διορθώσουν τα τεχνικά προβλήματα.

«Ωπ ωπ ωπ ωπ stop χάσαμε το μικρόφωνο, γιατί; Θα σταματήσουμε για να μαστε σίγουροι ότι θα δουλεύει το μικρόφωνο», είπε η Ελένη! Τότε η Καίτη Γαρμπή γύρισε προς τους μουσικούς της προσπαθώντας να σώσει την κατάσταση και η Ελένη Μενεγάκη ζήτησε να περάσουν αμέσως σε διαφημίσεις.

Στην επιστροφή, η Ελένη Μενεγάκη δικαιολογήθηκε ως εξής: «Ψηλούλη μου (σ.σ. μουσικός επιμελητής) σε ευχαριστώ πάρα πολύ, αλλά προηγουμένως με τάραξες! Ουσιαστικά το πρόβλημά μας δεν ήταν πρόβλημα, ήταν ένα καλώδιο που έφυγε από την κονσόλα. Συμβαίνουν κι αυτά. Αλλά η μουσική που ακούγαμε πριν, το αστέρι μας εκεί, ο ψηλούλης μας, σου λέει «να καλύψω εγώ το κενό, ας βάλω playback» και σκέφτηκες να μου βάλεις το ίδιο. Θα με καταστρέψεις, θα πάθω κανένα έμφραγμα! Δεν με προσέχετε εδώ μέσα, θα πάθω τίποτα καμιά ώρα»!

ΔΕΙΤΕ το απόσπασμα...

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top