ΔΙΠΛΗ αναφορά στον Λιάγκα έκανε η Σκορδά – Τι είπε η παρουσιάστρια;

Οι αφορμές που έκαναν τη Φαίη να αναφερθεί στον πρώην σύζυγό της!

Από τη μία όταν αναφέρεται το όνομα του Γιώργου Λιάγκα βλέπει καμιά φορά κανείς την αμηχανία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της, ωστόσο το μεσημέρι της Παρασκευής η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της, όχι μία, αλλά δύο φορές!

Η πρώτη ήταν σχετικά στην αρχή της εκπομπής, κατά τη διάρκεια σχολιασμού του θέματος της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Βόλο από τον Σάκη Ρουβά – κάτι που πριν από δύο χρόνια είχε κάνει η ίδια μαζί του.

Με αφορμή αυτό, η ξανθιά παρουσιάστρια θυμήθηκε την κοινή αυτή φωταγώγηση και είπε: «Να σας πω κάτι. Επειδή είχαμε πάει μια χρονιά. Παιδιά είχα πάει με τον Γιώργο. Πραγματικά ο κόσμος έδειχνε την αγάπη του. Ήταν από τις ωραιότερες εμπειρίες μου», με τους συνεργάτες της να μην προσθέτουν κάτι άλλο!

Στη συνέχεια της εκπομπής, και ενώ παρουσίαζαν θέμα για τις ευεργετικές ιδιότητες των αρωμάτων, ακούστηκε ξανά το όνομα του Λιάγκα διά στόματός της!

Ενώ οι συνεργάτες της εκπομπής «Το Πρωινό» δοκίμαζαν αρώματα, ο Θέμης Γεωργαντάς καθόταν μόνος του στον καναπέ με το κινητό του στο χέρι, κάτι που συνήθιζε να κάνει ο Γιώργος Λιάγκας!

«Θέμη εσύ γιατί δεν έρχεσαι; Γιατί δεν έρχεσαι;», είπε η παρουσιάστρια με τον Θέμη να απαντάει: «Φοβάμαι λίγο έτσι που έχετε μαζευτεί…» για να πάρει την απάντηση «Παίζεις Λιάγκα; Τι κάνεις;». Και όπως ήταν φυσικό, εκείνος έμεινε με το στόμα ανοιχτό και απλά σιγοψιθύρισε «Εεε;».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top