Καρντάσιαν-Γουέστ: Συνεχίζονται τα προβλήματα στον γάμο τους-Οδεύουν προς το διαζύγιο;

Περνούν μια απλή κρίση;

Καρντάσιαν-Γουέστ: Συνεχίζονται τα προβλήματα στον γάμο τους-Οδεύουν προς το διαζύγιο;
Το τελευταίο διάστημα το ένα διαζύγιο διαδέχεται το άλλο! Όπως όλα δείχνουν όμως ακόμα ένα ζευγάρι οδεύει προς αυτό τον δρόμο.

Αναφερόμαστε στην Κιμ Καρντάσιαν και τον Κάνυε Γουέστ. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η τηλεπερσόνα δείχνει να έχει κουραστεί πολύ με την κατάσταση του συζύγου της με αποτέλεσμα να ζητήσει να κάνουν ένα μικρό break.
3AE3B39E00000578-3986422-_He_would_be_up_all_night_ranting_about_things_The_hip_hop_star_-a-17_1480520608240.jpg

Όλα ξεκίνησαν από τότε η Κιμ έπεσε θύμα ληστείας το Παρίσι!, η σχέση του ζευγαριού έχει πάρει την κάτω βόλτα, καθώς ο ράπερ προσπαθούσε συνεχώς να την βοηθήσει ψυχολογικά κι εκείνη έδειχνε να μην δίνει καμία σημασία στις προσπάθειες του. Στη συνέχεια ήρθε και η κατάρρευση του τραγουδιστή.

Από την πλευρά του ο Γουέστ επιμένει να βγει από το νοσοκομείο γιατί αναφέρει πως νιώθει καλύτερα, ωστόσο η Κιμ ελπίζει πως η νοσηλεία του θα σώσει το γάμο τους και θέλει να κάνει ένα διάλειμμα με τον σύζυγο της.

Η reality star δηλώνει εξουθενωμένη με την όλη κατάσταση του ράπερ και παρά το γεγονός ότι εκείνος της στάθηκε αρκετά, όσο εκείνη δεν ένιωθε καλά μετά τη ληστεία, η Kιμ φαίνεται, πως δεν έχει τις ίδιες αντοχές.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top