«Ούτε ζώο να ήταν», φώναζε η Νικολούλη - Τι έγινε και ΤΑ ΠΗΡΕ η παρουσιάστρια;

Έξαλλη έγινε στον αέρα της εκπομπής το βράδυ της Παρασκευής

Η υπόθεση της εξαφάνισης της Έλενας Όλτερσντορφ, της γυναίκας που είχε βρεθεί νεκρή και παρέμενε επί μήνες στα αζήτητα, λόγω λάθους έκανε την Αγγελική Νικολούλη να "βγει από τα ρούχα της" στον αέρα της εκπομπής της, το βράδυ της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια διευκρίνησε ότι έχει μια «ιδιαίτερη ευαισθησία με τα αζήτητα, έχω δώσει σκληρή μάχη τα τελευταία 21 χρόνια για να μπορέσει να σταματήσει αυτή η γραφειοκρατία και να μην υπάρχουν άνθρωποι στα αζήτητα λες και ζούμε στην Ουγκάντα».

Και συνέχισε: «Δηλαδή, αν δεν έχει κάποιος ταυτότητα πάνω του, να μην μπορεί να τον βρει κανείς. Που; Στην Αθήνα. Έλεος. Βλέπεις ένα μπέρδεμα με το λιμεναρχείο Φλοίσβου, που βρίσκει το πτώμα, μετά το νεκροτομείο, η Αθήνα, ένα φαξ που δεν έφτασε ποτέ. Το αποτέλεσμα; Έξι μήνες ήταν στα αζήτητα η γυναίκα και θα την είχαν θάψει στα αζήτητα. Με τέτοια δημοσιότητα; Φανταστείτε να μην είχε δοθεί και δημοσιότητα. Τι θα ζήσουμε άλλο με την αυτή την κατάσταση; Βρείτε μια λύση. Βρείτε έναν δρόμο να συνεννοηθείτε. Είναι τραγικό! Διαφορετικές υπηρεσίες και να μην μπορούν να συνεννοηθούν; Θα πω τίποτε άλλο χειρότερο και δεν πρέπει. Μην ξαναδούμε τέτοια ιστορία γιατί δεν ξέρω κι εγώ τι θα γίνει. Έξι μήνες στα αζήτητα; Ούτε ζώο να ήταν».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top